Zeka testi! 1700 kişiden 100'ü 5 saniyede Nebahat Çehre'yi bulabildi

Evrim Alasya ve Nebahat Çehre'nin fotoğrafının bulunduğu kişilik testi, magazin dünyasının dikkatini çekti. Magazin gözüne güvenenler bu testle zekasını ve dikkatini ölçüyor. ''Ben uçan kuşu bile görürüm'' diyorsanız bu zeka testi tam size göre. Nebahat Çehre'nin yerini 5 saniyeden daha kısa sürede bulanlar var. Kendinizi denemeye ne dersiniz? İşte zekayı hızlı çalıştıran kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Optik illüzyon testleri 7'den 70'e sevilerek çözülüyor. Magazine ilgisi olan da futbola ilgisi olan da zeka testlerinden kendine düşen payı alıyor. Bu kişilik testinde Evrim Alasya'nın birkaç fotoğrafı ve Nebahat Çehre'nin bir fotoğrafı fotoğrafı yer alıyor. Sadece üstün zeka seviyesine sahip insanlar 5 saniyede istenilen görselin yerini bulabiliyor.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Optik illüzyon içeren kişilik testleri dikkat ve gözlem yeteneğini ortaya çıkarıyor. Zekayı zorlayan bu test magazin dünyasının dikkatini çekti.

Çünkü 1700 kişiye uygulanan bu zeka testinde yalnızca 100 kişi 5 saniyede Nebahat Çehre'nin fotoğrafının yerini bulabildi. Bu nedenle magazin dünyasının dikkatini çeken kişilik testini sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların 5 saniyede çözebilecekleri de iddia ediliyor.

"Magazinle aram iyi, kim nerede, ne yapıyor hemen fark ederim" diyenler bu testle zeka sınırını zorluyor.

Bu nedenle istenilen görselin bulunmasında süre tutulması son derece önemli. Peki, siz 5 saniyede Nebahat Çehre'yi bulabilir misiniz?

Tek yapmanız gereken resme odaklanmak ve sırayla incelemek.

NEBAHAT ÇEHRE'Yİ BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Tebrik ederiz. Sizden çok iyi magazinci ya da dedektif olurmuş. Çünkü detay gözünüz oldukça iyi. 5 saniyeden kısa sürede gördüyseniz siz gerçekten çok zekisiniz. Tek ihtiyacınız olan istediğiniz şeye odaklanmak.

Kişilik testi: Eski sevgiliniz sizi hala seviyor mu? Resimde ilk gördüğün duyguları açıklıyor