Zeka testi: 1477 futbol tutkunu denedi, 58'i bulabildi! Lionel Messi nerede?

Lionel Messi'nin yer aldığı bu optik illüzyon testi, futbol tutkunları arasında sıkça konuşuldu. Zira zeka sınırlarını aşabilen bu test, 1477 futbolsevere uygulandı. Fakat yalnızca 58 kişi Lionel Messi'yi 10 saniye içinde fark edebildi. Bunun sonucunda ise, sadece üstün zeka seviyesi ve odaklanma becerisine sahip insanların bu optik illüzyon testinde zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi. İşte detaylar…

Lionel Messi, Arda Güler, Luka Modric ve Mauro Icardi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, futbol dünyasında adeta yankı uyandırdı. Çünkü optik illüzyon testinde Lionel Messi görselini bulmaya çalışan 1419 kişi başarılı olamadı. Başarılı olanların sayısı ise, 58.

Optik illüzyon testinde Lionel Messi'nin 10 saniyede bulunması isteniyor. Fakat Arda Güler, Mauro Icardi ve Luka Modric görsellerinin fazla olması, futbol tutkunlarını bile ters köşe yapabiliyor. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

ZEKA TESTİ: LİONEL MESSİ NEREDE?

Türkiye'de 1477 futbol tutkununa uygulanan bu optik illüzyon testinde, sadece 58 kişi 10 saniye içinde Lionel Messi'nin yerini bulabildi. Çünkü Lionel Messi görselinin tek olması ve diğer futbolcu görsellerinin çoğunlukta olması, işleri oldukça fazla zorlaştırabiliyordu.

Peki birçok futbolseverin başarılı olmadığı ve hem zeka hem de dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede istenilen görselin yerini bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Lionel Messi İpucu: Optik illüzyon testinde birçok futbol tutkunu başarısız olmuştu. Eğer zeka sınırlarını aşabilen bu testte siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

OPTİK İLLÜZYON TESTİNDEKİ GİZLİ FUTBOLCUNUN YERİ

Zeka ve odaklanma becerisi gerektirebilen bu testte; Arda Güler, Luka Modric ve Mauro Icardi görselinin çoğunlukta olması, Lionel Messi görselinin bulunmasını zorlaştırabiliyordu. Bu nedenle yalnızca üstün zeka ve odaklanma becerisine sahip kişilerin 10 saniyede başarılı olabilecekleri düşünülüyordu.

Eğer birçok futbol tutkunu gibi zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte adeta zeka sınırlarını aşabilen testin sonucu;

Zeka testi: Kurtların arasındaki gizli yavru kedi nerede? 7 saniyede 691 kişiden 26'sı bulabildi