Zeka testi: 10 saniyede 1911 kişiden 51'i bulabildi! Fenerbahçeliler bile 7 kanaryayı göremedi

Fenerbahçeli olanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testi, 7 kanarya görseline istinaden hazırlandı. Ayrıca sadece üstün zeka seviyesine sahip kişilerin tüm kanaryaları 10 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyor. Çünkü Fenerbahçelileri bile şaşırtabilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Fenerbahçeli olanları bile zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, 7 kanarya görseli bulunuyor. Ancak 10 saniyede bulunması imkansız gibi görülüyor. Çünkü ustalıkla gizlenen kanarya görsellerini bulmak adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testi Türkiye'de toplam 1911 kişiye gösterildi. Ancak sadece 51 kişi 10 saniyede tüm görsellerin yerini fark edebildi. Bu nedenle yalnızca üstün zeka seviyesine sahip kişilerin bu testte başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

FENERBAHÇELİLER BİLE 7 KANARYA GÖRSELİNİ GÖREMEDİ

Optik illüzyon testinde 10 saniyede 7 kanarya görselinin bulunması bekleniyor. Ancak bu hiç de kolay olmuyor. Nitekim Türkiye'de Fenerbahçeli olanlar da dahil olmak üzere 1911 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 51 kişi 10 saniyede başarılı olabildi. Bu sebeple zeka sınırlarını zorlayabilen bu testi çözmek adeta imkansız gibi görülebiliyor.

Peki Fenerbahçeli olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz tüm kanarya görsellerini 10 saniyede bulabilir misiniz? Kendinizi denemeye hazırsanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Optik İllüzyon Testi İpucu: Fenerbahçeli olanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Eğer siz de başarılı olmadıysanız gizli görseller; sol üst, sağ üst, sağ alt, orta üst, orta ve orta alt kısımda bulunuyor. Ayrıca bir görsel resmin arka planında yer alıyor.

ZEKA TESTİNİN SONUCU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Fenerbahçelilerin kanarya görsellerini daha kolay bulabilecekleri düşünülüyordu. Çünkü onlar için kanaryanın ayrı bir önemi olduğu tahmin ediliyordu. Ancak bu testte Fenerbahçeli olanlar bile zorlandı. Bu sebeple yalnızca üstün zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Fenerbahçelilerin bile zorlanabildiği bu testte siz de başarısız olduysanız, bir kanarya görseli resmin arka planında yer alıyor. Diğer görseller ise aşağıda işaretli şekilde gösteriliyor. İşte zeka testinin sonucu;

Kişilik testi: Tırnak şeklin nasıl? Nasıl bir lider olursun ortaya çıkıyor