Zaman tükenmeden oyuncak arabanın yerini çözebilir misin? Sadece IQ puanı 170 ve üstü olanlar bulabiliyor

Viral bir meydan okuma sosyal ağlarda gezinen ve boş zamanını değerlendirmek isteyenler için bir eğlence alternatifidir. Bu testler bir görüntüde bir insan, hayvan, nesne ya da sayı bulmaktan ibarettir. Şimdi en iyi sınavda 10'da 10 yapanları bile eleyen IQ testi geldi. Banyodaki oyuncak arabayı bulanlar süper zekalı çıkıyor. Banyoda gizlenmiş bir oyuncak arabayı 15 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Peki, banyonun içine gizlenmiş oyuncak arabayı bulabilir misiniz?

Bugün banyoda gizlenmiş bir oyuncak arabayı saniyeler içinde bulmanız gereken bir optik illüzyonla karşınıza çıkıyoruz. Paylaşan kişinin iddiasına göre bu en iyi sınavda 10'da 10 yapanlar bile bu testte eleniyor. Banyodaki oyuncak arabayı kısa sürede bulanlar süper zekalı çıkıyor. Bu orta düzeyde bir testtir ve iyi gözlem becerisine sahip bir kişi oyuncak arabayı görebilir. Peki, gözlem yeteneklerinizin ne kadar iyi olduğunu bilmek ister misiniz? Öğrenmek için bu hızlı optik illüzyon yarışmasını deneyin.

OYUNCAK ARABAYI BULABİLİR MİSİN?

Resme dikkatli bakarsanız oyuncak arabayı kolayca görebilirsiniz. Şimdiye kadar oyuncağı fark ettin mi?

ZAMAN TÜKENİYOR

Acele et, zaman bitiyor. Peki, kaçınız oyuncak arabayı fark edebildi? Resimdeki oyuncağın nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz?

Beyin hızınızı ölçmek ister misiniz? 25 kişiden 1'i bile alengir dolu testte açık kilidi bulamıyor!

İŞTE İPUCUNUZ

Merak edenler için ufak bir ipucu veriyoruz. Oyuncak araba için duşakabinin alt kısımlarına biraz göz gezdirin.