Zaman Makinesi 1973'ün Çiko'suydu: Herkesi şaşırttı! İşte Can Bartu Aslan'ın yıllar sonraki hali…

Yönetmenliğini Yeşilçam'ın usta ismi Aram Gülyüz'ün yaptığı Zaman Makinesi 1973, televizyon ekranlarına izleyicileri adeta kilitleyebiliyor. Ayrıca 2014 yılında vizyona giren filmde; Gürgen Öz, Seda Bakan, Ali Yoğurtçuoğlu ve Can Bartu Aslan gibi isimler rol almıştı. Öte yandan yıllar önce çekilen Zaman Makinesi 1973'ün Çiko'su, Can Bartu Aslan son hali ile şaşırttı. İşte detaylar…

Aram Gülyüz'ün yönetmenliğini yaptığı Zaman Makinesi 1973 filmi, bugün STAR TV ekranlarında tekrardan izlenebilecek. Ayrıca 20:00'da başlayan film, 22:30'da tekrardan izlenebilecek. Öte yandan Zaman Makinesi 1973 filminin başrolünde Gürgen Öz bulunuyor.

ZAMAN MAKİNESİ 1973'ÜN ÇİKO'SU

Zaman Makinesi 1973 filminde; Gürgen Öz ''Tolga'', Seda Bakan ''Yasemin'', Can Bartu Aslan ''Çiko'' ve Ali Yoğurtçuoğlu ''Mehmet'' karakterini canlandırıyordu. Öte yandan Zaman Makinesi 1973 filminden sonra değişimi ile en çok dikkat çeken isimlerden biri, Can Bartu Aslan oldu.

Zaman Makinesi 1973, 2014 yılında vizyona girmişti. Nitekim Zaman Makinesi 1973'ün Çiko'su Can Bartu Aslan şimdilerde 24 yaşında. Bu nedenle Can Bartu Aslan'ı filmden hatırlayan birçok insan, yıllar sonraki halini gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

CAN BARTU ASLAN KİMDİR?

Can Bartu Aslan, 2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ayrıca çocuk yaşta oyunculuğa başladı. Öte yandan; Zaman Makinesi 1973, Çılgın Dostlar, Galip Derviş, Ulan İstanbul ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi birçok film ve dizide rol aldı.

YILLAR SONRAKİ HALİ

Can Bartu Aslan'ı bugün STAR TV ekranlarında gören birçok insan, yıllar sonraki halini de merak edebiliyor. İşte Can Bartu Aslan'ın yıllar sonraki hali;