Zaman Makinesi 1973 filminin Çiko'su değişimi ile şaşırttı! İşte Can Bartu Aslan'ın son hali

Yeşilçam'ın usta ismi Aram Gülyüz'ün yönetmenliğini yaptığı Zaman Makinesi 1973 filmi, izleyicileri adeta televizyon başına kilitleyebiliyor. Öte yandan 2014 yılında vizyona giren Zaman Makinesi 1973 filminde; Gürgen Öz, Seda Bakan ve Can Bartu Aslan rol alıyordu. Ayrıca Can Bartu Aslan yıllar sonraki değişimi ile birçok insanı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Zaman Makinesi 1973 filmi küçükten büyüğe pek çok insanın ilgisini çekiyor. Filmde bulunan zamandan geçmiş yıllara dönüş konu alınıyor. Ayrıca olaylar gittikçe ilginç bir hale dönüşüyor. Bunun sonucunda ise macera adeta dur durak bilmiyor.

Zaman Makinesi 1973 filminde; Gürgen Öz, Seda Bakan, Can Bartu Aslan, Ali Yoğurtçuoğlu ve Damla Cangül gibi isimler rol alıyor. Öte yandan seneler önce vizyona giren Zaman Makinesi 1973 filmi günümüzde de sevilerek izleniyor.

ZAMAN MAKİNESİ 1973 FİLMİNİN ÇİKO'SU DEĞİŞİMİ İLE ŞAŞIRTTI

Zaman Makinesi 1973 filminde; Gürgen Öz ''Tolga'', Seda Bakan ''Yasemin'', Can Bartu Aslan ''Çiko'' ve Ali Yoğurtçuoğlu ''Mehmet'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca filmde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Can Bartu Aslan'ın canlandırdığı Çiko karakteri olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle Can Bartu Aslan'ın son hali de merak edilebiliyor.

Zaman Makinesi 1973 filminin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim Çiko karakterini canlandıran Can Bartu Aslan şimdilerde 24 yaşında. Bu nedenle aradan geçen yıllarla birlikte Can Bartu Aslan'ın da görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Bunun sonucunda ise Aslan'ı yıllar sonra ilk kez görenler değişimine şaşırabiliyorlar.

CAN BARTU ASLAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Zaman Makinesi 1973 filminde canlandırdığı Çiko karakteri ile birçok insanın beğenisini toplayan Aslan, seneler sonraki hali ile merak edilebiliyor. İşte Zaman Makinesi 1973 filminin Çiko'su, Can Bartu Aslan'ın yıllar sonraki hali;