Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman çıkacak? Yüzüklerin Efendisi dizisi nerede yayınlanacak?

Amazon tarafından 2017 yılında televizyon hakları satın alınan ve 1 milyar dolardan fazla bütçe ayırılan Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisinin çıkmasına kısa bir süre kaldı. Serinin hayranları ''Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman çıkacak?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Amazon Prime Video'da çıkması planlanan dizi toplamda beş sezondan oluşacak. İşte Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisinin çıkış tarihi...

Amazon'un Amazon Prime Video için geliştirdiği Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi için geri sayım başladı. Yayınlandığı dönemden bu yana tarihin en çok sevilen ve izlenilen yapımlarından olan Yüzüklerin Efendisi serisinin dizisi Amazon tarafından çekiliyor. 1 milyar dolardan fazla yatırım alan dizinin çıkmasına kısa bir süre kaldı. Peki, Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri nerede yayınlanacak?

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Film tarihinin en çok izlenen ve beğenilen serilerinden Yüzüklerin Efendisi dizi olarak ekranlara geliyor. Amazon, Kasım 2017'de Yüzüklerin Efendisi için televizyon hakkını 250 milyon dolara satın almak için Tolkien Estate ile bir anlaşma yaptı ve en az 1 milyar dolar değerinde beş sezonluk bir üretim taahhüdü verdi. Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2 Eylül 2022'de Prime Video'da yayınlanması bekleniyor.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ NEREDE YAYINLANACAK?

Yüzüklerin Efendisi dizisi Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak. Amazon Prime, Türkiye'de aylığı 7,99 TL'den satılıyor.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ KONUSU

Orta Dünya tarihinin destanlara konu olan İkinci Çağ'ındaki efsanevi kahramanları ilk kez ekrana getirecek. J.R.R. Tolkien'ın The Hobbit ve The Lord of the Rings'inin binlerce yıl öncesinde geçen bu epik drama, izleyicileri büyük güçlerin ortaya çıktığı, krallıkların yükseldiği ve çöktüğü, sürpriz kahramanların sınandığı, umudun pamuk ipliğine bağlı olduğu ve tüm dünyayı karanlığa gömmekle tehdit ettiği bir döneme götürecek.

Orta Dünya'nın büyük ölçüde barış içinde olduğu bir dönemde başlayan dizi, hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan bir grup karakterin uzun süredir dönmesinden korkulan bir kötülüğün yeniden yükselmesiyle yüzleşmesini anlatacak. Dumanlı Dağlar'ın karanlık derinliklerinden, elflerin başkenti Lindon'ın görkemli ormanlarına, göz alıcı ada krallığı Númenor'dan haritanın en uç köşelerine, bu krallıklar ve karakterler, Orta Dünya'dan ayrıldıktan çok sonra da anlatılmaya devam edecek efsanelerini şekillendirecekler.