Yurt ücretleri ne zaman geri verilecek? GSB KYK Yurt ücretleri geri mi ödenecek?

Milyonlarca öğrenci yurt ücretlerinin geri ödenmesine ilişkin detayları merak etmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yeni açıklama geldi. Bunun üzerine öğrenciler, Yurt ücretleri geri mi ödenecek? GSB KYK yurt ücretleri ne zaman geri verilecek? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt ücretlerinin geri ödemeleri hakkında konuştu. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yurt ücretleri geri mi ödenecek? GSB KYK yurt ücretleri ne zaman geri verilecek?

YURT ÜCRETLERİ GERİ Mİ ÖDENECEK?

GSB yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem ödemelerin öğrencilerin hesaplarına yatırılacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili gençler, GSB yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir." ifadelerini kullandı.

YURT ÜCRETLERİ NE ZAMAN GERİ ÖDENECEK?

Yurt ücretlerinin ne zaman ödeneceği hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Resmi bir duyuru geldiği zaman haberimize ekleyeceğiz.