Yurt Time Spor projesi nedir? Yurt Time Spor projesi sonuçları ne zaman açıklanır?

Yurt Time Spor projesi sonuçları gündemde merak edilen konular arasında yerini aldı. Projeye, resmi kayıtlı olarak GSB yurtlarında barınan birinci sınıfın ikinci dönem ve üstü sınıflarda eğitim gören öğrenciler başvurabiliyor. Böylelikle öğrenciler yurtta işleyişe katkı sağlarken spor hayatına da dokunuşta bulunabiliyor. Peki, 2023 Yurt Time Spor projesi sonuçları ne zaman açıklanır?

E-devlet Yurt Time Spor projesine başvuru ekranı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında konaklayan öğrenciler için her yıl aktif ediliyor. Başvurularını gerçekleştiren adaylar Yurt Time Spor projesi sonuçları ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtını ararken proje hakkından bilgi sahibi olmak isteyenler de "Yurt Time Spor projesi nedir?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

YURT TİME SPOR PROJESİ NEDİR?

Proje kapsamında gençler; kütüphane, genç ofis, eğitim asistanlığı gibi yirmi altı farklı çalışma alanında görev alabiliyor. Günlük iki, haftalık sekiz saat görev alarak harçlıklarını çıkaran gençler, ayrıca göreve başlamadan önce beş dakikalık spor egzersizleri yaparak sporu yaşam felsefesi hâline getiriyor.

YURT TİME SPOR PROJESİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Projeye başvurularda değerlendirme sürecinin yaklaşık 2 haftayı bulması bekleniyor. Konuya ilişkin resmi açıklamalar için GSB'nin resmi sosyal medya hesapları takip edilebilir.