YKS soruları ve cevapları yayımlandı! ÖSYM 2024 YKS TYT cevap anahtarı

YKS soru ve cevapları için meraklı bekleyiş sona erdi. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024 YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) düzenlediği sınavlara ilişkin soruları ve cevapları erişime açtı. İşte 2024-YKS (TYT, AYT ve YDT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları

Üniversite sınavı 2024-YKS (TYT, AYT ve YDT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları yayımlandı. 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın soru ve cevapları ÖSYM'nin sitesinden adayların erişimine açıldı. İşte 2024-YKS (TYT, AYT ve YDT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları

YKS SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

Üniversite sınavına katılan yaklaşık 3 milyon adayın gözü kulağı YKS soru ve cevap anahtarına çevrildi. 2024 YKS soru ve cevap anahtarı erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) düzenlediği sınavlara ilişkin soruları ve cevapları genellikle sınavın yapıldığı gün sınavdan birkaç saat sonra erişime açıyor.

2024-YKS (TYT, AYT ve YDT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ÖSYM 2024 YKS TYT CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen, 3 milyonun üzerinde adayın başvurduğu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024 YKS) oturumları Haziran ayının 8-9 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Üniversite sınav sonuçlarının ilan edilmesinin ardından tercih süreci başlayacak. YKS tercih tarihine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

2024 YKS'ye kaç kişi girdi? Üniversite sınavına kaç kişi katıldı? İşte 2024 YKS'ye dair sayısal bilgiler

2024 YKS sınav yorumları | YKS nasıldı? Sorular zor muydu, kolay mıydı?