Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı: Alemin Kıralı dizisinin Oben'iydi! İşte Birsu Demir'in son hali

Alemin Kıralı dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Yağmur Ün, Evrim Akın ve Birsu Demir gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Alemin Kıralı dizisinin Oben'i Birsu Demir, yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Süreç Film imzalı Alemin Kıralı dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca 67 bölüm süren; durum komedisi, absürt komedi ve aile türündeki Alemin Kıralı dizisi, 2011 yılında başladı.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Yağmur Ün, Evrim Akın, Şafak Sezer, Oya Başar ve Birsu Demir gibi isimler rol alıyordu. Ayrıca Alemin Kıralı dizisi kısa sürede birçok diziseverin beğenisini toplamıştı. Ancak 2013 yılında final yaptı.

ALEMİN KIRALI DİZİSİNİN OBEN'İ ŞAŞIRTTI

Alemin Kıralı dizisinde birçok izleyicinin dikkatini, Birsu Demir'in canlandırdığı Oben karakteri çekebiliyordu. Bu nedenle Alemin Kıralı dizisi sona erse bile Birsu Demir'in son hali merak edilebiliyor.

Öte yandan Birsu Demir, yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Nitekim Birsu Demir şimdilerde 24 yaşında. Bu nedenle Birsu Demir'i Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile hatırlayan herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

BİRSU DEMİR'İN YILLAR SONRAKİ HALİ

Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterini canlandıran Birsu Demir'in seneler sonraki halini birçok dizisever merak edebiliyor. İşte dizinin Oben'i Demir'in yıllar sonraki hali;

Herkesi şaşırttı: Hayat Bilgisi dizisinin Kikirik'i bambaşka biri oldu! İşte yıllar sonraki hali