Burcu Kıratlı hangi dizilerde oynadı?Yıldızlar Bana Uzak'ın Aslı'sı Burcu Kıratlı kimdir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi yayın hayatına başladı. Atv'de ekrana gelen dizide Aslı Cansever karakteri dikkat çekti. Dizide Aslı karakterini Burcu Kıratlı canlandırıyor. Yıldızlar Bana Uzak dizisi Kadir ve Aslı'nın aşkını ekrana yansıtıyor. Peki Yıldızlar Bana Uzak'ın Aslı'sı Burcu Kıratlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Burcu Kıratlı hangi dizilerde oynadı?

Atv'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak, ilk bölümüyle ekrana geldi. Yıldızlar Bana Uzak dizisinde Aslı Cansever karakterini oyuncu Burcu Kıratlı canlandırıyor. ATV ekranında yayınlanan dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı yer alıyor. Burcu Kıratlı, Aşk ve Mavi dizisiyle hafızalara kazınmıştı. Peki Yıldızlar Bana Uzak'ın Aslı'sı Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı hangi dizilerde oynadı? İşte rol aldığı yapımlar

YILDIZLAR BANA UZAK ASLI KİMDİR?

Kadir ile aynı mahallede doğmuş ama Varnalılar'ın malikanesinde büyümüştür. Başarılı bir eğitim hayatı geçirmiş, cesur, akıllı ve güçlü bir kadındır. Annesini küçük yaşta kaybettiği için babası ve kardeşine çok düşkündür. Her şeye rağmen Kadir'e olan aşkı hayattaki tek umududur. Ama babasının cinayete kurban gitmesi bütün hayatını alt üst eder.

BURCU KIRATLI KİMDİR?

Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Tuncay Kıratlı, Annesi Gül Erçetingöz'dür. Annesi ve babası o çok küçükken ayrılmış. Annesi daha sonra Kenan Erçetingöz ile evlendi. 6 yaşından itibaren 19 yaşına kadar Kenan Erçetingöz'ün himayesinde büyüdü. İlkokulu Ata Kolejinde, ortaokulu BJK Kolejinde, liseyi Bebek Yeni Yıldız Kolejinde okudu. Üniversiteyi de Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarım bölümünde okudu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

BURCU KIRATLI HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2010 - 2011 seneleri arasında oynadığı ilk dizi film olan "Elde Var Hayat" dizisinde Emre Altuğ, Rojda Demirer, Ahmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı, Zamire Zeynep Kasapoğlu, Erdem Akakçe, Yeşim Ceren Bozoğlu, Merve Çağıran, Hande Subaşı ile beraber rol aldı.

2013 yılında Biray Dalkıran'ın senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği "Peri Masalı" sinema filminde Emre Kızılırmak ile başrolde oynadı. Bu filmde Peri karakterini canlandırken rolü gereği saçlarını kazıtması gerekti.

2013 yılında Özcan Deniz'in yazıp yönettiği "Su ve Ateş" filminde Helin karakterini canlandırırken, Özcan Deniz, Yasemin Allen, Kaan Çakır, Pelin Akil, Yusuf Akgün, Sera Tokdemir ile birlikte oynadı.

8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi'yi canlandırırken Esra Bilgiç Halime Hatun karakterini, Burcu Kıratlı Gökçe Hatun canlandırdı. Diğer rollerde ise Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı, Cengiz Çoşkun ve Osman Soykut gibi isimler rol aldı.

2015 yılında "Bizim Hikaye" adlı sinema filminde Cansel Elçin, Naz Elmas, Haluk Piyes, İbrahim Kendirci, Çiğdem Batur, Sera Tokdemir, Burcu Kıratlı, Erdinç Gülener, Şebnem Dilligil, Ahmet Mekin ile birlikte rol aldı.

Burcu Kıratlı son olarak "Aşk ve Mavi" dizisinde "Mavi" karakterini canlandırdı.

BURCU KIRATLI DİZİLERİ

Aşk ve Mavi (TV Dizisi 2016-2018)

Diriliş Ertuğrul (TV Dizisi 2014-2016)

Bizim Hikaye (Film 2015)

Peri Masalı (Film 2014)

Su ve Ateş (Film 2013)

Elde Var Hayat (TV Dizisi 2010-2011)