31 Aralık Cuma Yılbaşı TV programları 2022! Bu akşam televizyonda hangi programlar var? Show Tv, Kanal D, TV 8 TV yayın akışı burada!

Yılbaşı TV programları yoğun olarak araştırılıyor. Bu akşam evde ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirecek olan vatandaşlar, Bu akşam televizyonda hangi programlar var? sorusuna cevap arıyor. Birçok yapım eğlenceli programlarıyla ekranda olacak. İşte sizler için derlediğimiz yılbaşı TV programları 2022 listesi...

Yeni yılı evde sevdikleri ile vakit geçirecek olan kişiler, yılbaşı TV programlarını araştırıyor. Her yıl olduğu gibi pek çok yapım eğlenceli içerikleri ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor. Peki, Bu akşam televizyonda hangi programlar var? Star Tv'de İbo Show, TV 8'de O Ses Türkiye ve Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler gibi yapımlar ekrana geliyor. İşte Yılbaşı TV programları ve yayın akışları...

YILBAŞI TV PROGRAMLARI 2022

Yılbaşı TV programları 2022 açıklandı. Her kanalda farklı ve keyifli anlar yaşatacak olan yapımlar ekran gelecek. İşte yılbaşı gecesi TV yayın akışı...

ATV YAYIN AKIŞI

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" programı yılbaşı akşamı ATV'de izleyenlerle buluşacak. Ünlü isimler de programa eşlik edecek.

KANAL D YAYIN AKIŞI

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel yayınında birbirinden ünlü isimler var. Hande Yener, Uğur Aslan, Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Coşkun Sabah, Resul Dindar, Harem, Elmira Dans Grubu, Özgür Can Çoban, Ömer Faruk Bostan, Rumeli Orhan & Kemal ve Ankaralı Coşkun'un konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler, 'Yılbaşı Özel' bölümüyle Cuma 20.00'de Kanal D'de!

STAR TV YAYIN AKIŞI

İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında ünlüler geçidi var. Bülent Ersoy'un da katılması beklenen gecede Diva'ya orkestradan veto geldi. Bülent Ersoy'un geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrasına sahip çıkmaması gündem olmuştu. O ekipten iki kişi İbrahim Tatlıses'in ekibine geçti ve Bülent Ersoy'a rest çekti.

TV 8 YAYIN AKIŞI

TV 8'de her sene olduğu gibi O Ses Türkiye yılbaşı özel programı yayınlanacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde spor ve televizyon dünyasının ünlü simaları sahne alacak.

FOX YAYIN AKIŞI

Ata Demirer Gazinosu Yılbaşı Akşamı TV'de İlk Kez Fox TV'de yayınlanacak. Komedyen Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek.

SHOW YAYIN AKIŞI

Güldür Güldür Show, Türkiye'nin en sevilen isimlerinin sürpriz katılımları ile de mest edeceği sımsıcak ve kahkaha dolu bir yılbaşı akşamı yaşatacak. Güldür Güldür Show'un Yılbaşı konukları arasında; Tuncay Şanlı, Ümit Karan, Olcay Şahan, Hami Mandıralı, Buray, Kobra Murat, Kobra İbrahim, Erdal Erzincan ve Emel Sayın yer alıyor.