Yeşilçam'ın unutulmaz 3 Kemal Sunal filmi! İzlemeyenler pişman oluyor

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal, pek çok farklı film ile gündeme gelebiliyor. Zira Kemal Sunal denildiğinde hemen herkesin aklında farklı bir film canlanabiliyor. Öte yandan Yeşilçam'daki bazı filmleri, unutulmazlar arasında gösterilebiliyor. İşte detaylar…

Kemal Sunal, Yeşilçam'da birçok farklı filmde rol aldı. Ayrıca usta oyuncunun replikleri pek çok insanın aklında bulunuyor. Zira Kemal Sunal filmleri seneler önce çekilmiş olsa bile günümüzde de tekrar tekrar izlenebiliyor. Ayrıca Yeşilçam'ın adeta unutulmaz 3 Kemal Sunal filmini izlemeyenler, pişman bile olabiliyorlar.

YEŞİLÇAM'IN ADETA UNUTULMAZ 3 KEMAL SUNAL FİLMİ

Yeşilçam filmleri denildiğinde birçok insanın aklına Kemal Sunal filmleri gelebiliyor. Çünkü Kemal Sunal, yaşamı boyunca oldukça fazla üretken olan isimlerden biri olarak gösterilebiliyor. Ayrıca Türk halkı tarafından fazlaca seviliyor.

Öte yandan Yeşilçam'ın adeta unutulmaz filmleri arasında Kemal Sunal filmleri de gösterilebiliyor. Ayrıca bu filmlerden 3'ü şu şekilde ön plana çıkabiliyor; Çöpçüler Kralı, Tosun Paşa ve Tokatçı.

Çöpçüler Kralı: Mahallede çöpçülük yapan ve saf bir delikanlıyı konu alan bu film, Yeşilçam'ın unutulmazları arasında gösterilebiliyor. Çünkü tekrar tekrar izlenebiliyor. Ayrıca filmde Sunal'ın yanı sıra Şener Şen'de rol alıyor.

Tosun Paşa: Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadelenin konu alındığı bu filmde, Yeşil Vadi için kıyasıya rekabet gerçekleşiyor. Ayrıca maceranın bitmek bildiği bu filmde Kemal Sunal'ın yanı sıra, Adile Naşit ve Şener Şen'de rol alıyor.

Tokatçı: İzleyicileri ekran başına kilitleyebilen Tokatçı filminde, sevdiği kız için başlık parası biriktirmeye çalışan Osman'ın konusu ele alınıyor. Ayrıca Yeşilçam'ın sevilen filmleri arasında gösterilebilen Tokatçı filminde, Kemal Sunal'ın yanı sıra Şevket Altuğ'da rol alıyor.