Yeşilçam'ın Keloğlan'ını kimse tanıyamıyor! İşte Rüştü Asyalı'nın son hali

Keloğlan filmi, Yeşilçam'ın unutulmazları arasında gösterilebiliyor. Ayrıca 1971 yapımı olan film, günümüzde de birçok insan tarafından sevilerek izleniyor. Öte yandan filmde Keloğlan karakterini Rüştü Asyalı canlandırıyordu. Ancak Yeşilçam'da unutulmaz isimler arasında gösterilebilen Rüştü Asyalı adeta bambaşka bir görünüme büründü. Detaylar haberimizde…

Rüştü Asyalı, Yeşilçam'da unutulmazlar arasında gösterilebiliyor. Çünkü başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başardı. Nitekim Rüştü Asyalı; Keloğlan, Keloğlan Aramızda ve Keloğlan ile Cankız gibi birçok filmde rol aldı. Öte yandan Yeşilçam'ın usta ismi Rüştü Asyalı'nın filmleri, günümüzde de sevilerek izlenmeye devam ediyor.

YEŞİLÇAM'IN KELOĞLAN'INI ADETA KİMSE TANIYAMIYOR

Rüştü Asyalı, Keloğlan filmlerinde canlandırdığı ''Keloğlan'' karakteri ile birçok insanın beğenisini kazanmıştı. Bu nedenle yıllar sonraki hali de pek çok insan tarafından merak edilebiliyor.

Yeşilçam'ın unutulmazları arasında gösterilebilen Keloğlan filmi, 1971 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Nitekim Rüştü Asyalı şimdilerde 77 yaşında. Bu nedenle görünümünde değişiklikler olduğu görülebiliyor. Bunun sonucunda ise Yeşilçam'ın Keloğlan'ını yıllar sonra ilk kez gören adeta herkes tanıyamıyor.

RÜŞTÜ ASYALI'NIN YILLAR SONRAKİ HALİ

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında gösterilebilen Rüştü Asyalı başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Yeşilçam'ın Keloğlan'ı, Rüştü Asyalı'nın yıllar sonraki hali;

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u şaşırttı! İşte Asena Keskinci'nin son hali