Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Bahar Öztan, daha önceleri kanseri 3 kez yenmişti. Ayrıca bir süredir kanserle mücadele etmeye devam ediyordu. Yeşilçam'da Doktor Civanım ve Ortadirek Şaban gibi birçok farkı filmde rol alan usta oyuncu Bahar Öztan, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde…

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Bahar Öztan, daha önceleri 3 kez kansere karşı mücadele etmiş ve yenmişti. Tekrardan kanserle mücadele eden Öztan, bir haftadır yoğun bakımdaydı.

ACI HABERİ BORA GENCER DUYURDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gencer, '''Biricik dostum dünyalar güzeli Gamzelim Bahar Öztan'ı tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesinde kaybettik. Hepimiz çok üzgünüz. Tüm sanat camiasına ve ailesine sabırlar dilerim. Merhumenin cenazesi Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınacak, ikindi namazından sonra Karacaahmet Mezarlığına defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.'' ifadelerini kullandı.

YİĞİT ÇOLAK: ''CANIM ANNEM BU GECE HUZURA KAVUŞTU''

Öztan'ın oğlu Yiğit Çolak, annesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Canım annem bu gece huzura kavuştu" ifadelerini kullandı.

Devamında ise Öztan'ın 22 Mart Cuma günü ikindi namazına müteakip Üsküdar Şakirin Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacağını duyurdu.

YEŞİLÇAM'IN GAMZELİ GÜZELİ KANSERE YENİK DÜŞTÜ

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Bahar Öztan, isminden sıklıkla ''Gamzeli Güzel'' olarak bahsettiriyordu. Ayrıca daha önceleri 3 kez kanseri yenen Öztan, aradan geçen yıllara rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemişti.

Kanseri 3 kez yenen Bahar Öztan, 4. kez kolon kanseri ile mücadele etmeye başlamıştı. Ancak 61 yaşındaki Öztan, yaşadığı tüm zorluklara karşı hayata sımsıkı tutunmayı başarsa da bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında gösterilebilen Bahar Öztan hayatını kaybetti. Bunun ardından birçok insan, ''Bahar Öztan kimdir?'' ve ''Hangi filmlerde rol aldı?'' sorularını araştırabiliyor. Peki Bahar Öztan kimdir?

Yeşilçam'ın usta isimleri arasında gösterilebilen Öztan, 11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun'da dünyaya geldi. Ayrıca sayısız reklam filminde rol aldı. Reklam filmlerinden sonra halkın dilinde Öztan, ''Gamzeli Güzel'' olarak tanınmaya başladı. Öte yandan Öztan'ın Yeşilçam'da rol aldığı dizi ve filmlerden bazıları şu şekilde;

Doktor Civanım

Ortadirek Şaban

Dostlar Sağolsun

Mahkum

İkimiz de Sevdik

Küçük Ağa

Bizim Mahalle

Sevenler Ölmez