Yediği içtiği ayrı gitmeyen kankalara nazar değdi... 2024 yılına küs girecek ünlüler

Magazin camiasının yediği içtiği ayrı gitmeyen isimleri arasında küslük yaşandı. Bir taraf sessizliğini korurken bir tarafın açıklama yapması kafaları karıştırırken birçok isim 2024 yılına küs olarak girecek. İşte 2024 yılına küs girecek ünlüler…

AKSAM.COM.TR/AKSAMLİFE

Merve Samıt

Magazin dünyasında "ayrılmaz ikili" olan adlandırılan ünlü isimlerin arkadaşlıklarına nazar değdi.

İşte 2024 yılına küs girecek ünlüler...

ENİS ARIKAN - EZGİ MOLA

Uzun yıllardır yediği içtiği ayrı gitmeyen Enis Arıkan ile Ezgi Mola'nın arasının açıldığı iddia edildi. İkiliden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

AHMET KURAL - MURAT CEMCİR

Birçok filmde rol alan ve sıkı dostlar olarak adlandırılan Ahmet Kural ile Murat Cemcir küslüğü bomba gibi patladı.

Ahmet Kural, "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler.

Konuşmadığımız için davetiyeyi mesajla gönderdim. O da cevap yazmadı. Kırılmış bana. Durumumuza üzülüyorum, biz bu yola beraber çıktık. Bir anda küsüp gitmek, tavır yapmak kolay değildir. Hiç kimse nankörlük yapmasın bence. Bizler başarılı, iyi insanlardık. Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur. Biz düşman olacak insanlar değiliz. Nankör değiliz. Ben kimseye kapımı kapatmam. O zaten benim büyüğümdür. Bu anlaşmazlıklar geçer" demişti.

Kural'ın açıklamalarının ardından Murat Cemcir de "Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!" açıklamasında bulundu.

AYKUT ELMAS - HALİL İBRAHİM GÖKER

Bir döneme damga vuran sosyal medya platformu Vine ile popüler hale gelen Aykut Elmas ve Halil İbrahim Göker'in arasının açıldığı konuşuldu. Artık aynı videolarda yer almamaları ile dikkat çeken ikili haklarında çıkan "küslük haberleri" ile ilgili açıklamada bulunmadı.

GÜLSE BİRSEL - VURAL ÇELİK

Vural Çelik, Gülse Birsel'in kaleme aldığı ve başrol olduğu Avrupa Yakası dizisinde rol almasının ardından dikkatleri üzerine çekti. Birsel ile Çelik'in küstüğü iddia edildi.

Vural Çelik, "Gülse Hanım'la sizi tekrar aynı projede görebilir miyiz?" sorusuna verdiği "Tabii ki olabilir. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Biz o diziyi yapalı 20 yıl oldu. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Üç günlük dünya." yanıtı ile dikkat çekmişti.

Gülse Birsel de hakkında konuşan Vural Çelik'in yorumları karşısında sessizliğini korumuştu.