Yaza fit girmek için geç kalmadınız! İbrahim Saraçoğlu'nun kür tarifiyle diyet yapmadan forma girin...

Yaza girdiğimiz şu günlerde diyet yapmadan hızlı kilo vermek isteyenler İbrahim Saraçoğlu'nun zayıflamaya yardımcı olan kürlerini merak ediyor. İşte, yaza fit girmek, kalıcı ve hızlı kilo vermek isteyenler için İbrahim Saraçoğlu'ndan diyet yapmadan tığ gibi yapan kür tarifi..

Kilo vermek isteyenler İbrahim Saraçoğlu'nun kür tariflerini merak ediyor. Yazın gelmesiyle birlikte fazla kilolarından kurtulmak ve fit olmak isteyenler zayıflamaya yardımcı yöntemlerin arayışı içinde. Tatil sezonunun açılması, ince kıyafetlere geçiş derken kendini daha formda ve güzel hissetmek isteyenler İbrahim Saraçoğlu'nun lahana kürü tarifi ile forma kavuşuyor.

İşte İbrahim Saraçoğlu'ndan diyet yapmadan tığ gibi yapan kür tarifi! Hızlı ve kalıcı kilo vermek isteyenler için birebir...

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN LAHANA KÜRÜ TARİFİ

İbrahim Saraçoğlu'nun diyet yapmadan kilo vermeye yardımcı lahana kürünün malzemeleri kolaylıkla ulaşılabilir olmasıyla uygulamak isteyenler için büyük avantaj sağlıyor.

KİLO VERDİREN LAHANA KÜRÜNÜN MALZEMELERİ

* 3 su bardağı su

* 5 parça lahana yaprağı

KİLO VERDİREN LAHANA KÜRÜNÜN HAZIRLANIŞI

5 parça lahana yaprağı ve 3 bardak su bir tencere içerisine konulur ve 7 dakika boyunca haşlanır. Ardından haşlanan lahana ve suyu ayrılır. Kalan su cam kavanoza alınarak tüketilir.

Lahana kürü, her gün günde 3 kere yemeklerden 1 saat önce tüketilmelidir. Bu kür 5 gün boyunca 3 gün ara verilerek uygulanır.

Ender Saraç'tan yağları cayır cayır yakan çay formülü! Hem zayıflatıyor hem ferahlatıyor

Diş ağrısında bu besin hayat kurtarıyor! İbn-i Şerif tam bir asır önce şiddetle önerdi...