Yaz Şarkısı 4. bölüm izle kesintisiz, full! FOX TV Yaz Şarkısı son bölüm izle!

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Yaz Şarkısı bu akşam 4. bölümü tekrarı ile ekrana geliyor. Dizide bu akşam Kemal'in kendisini Yaz'a anlatma hamlelerinin hiçbiri başarılı olamayınca zor kullanmak durumunda kalır...

Yaz Şarkısı 4. bölüm bu akşam yeniden ekrana geliyor. Okumak için geldiği İstanbul'da babasının hayaline tutunan ve o hayali annesinden gizlice gerçekleştirmeye çalışan Yaz'ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesinin anlatıldığı Yaz Şarkısı'nda bu akşam Kemal, Aslı'nın planı sayesinde Yaz'ın gözünden düşmüştür. Yaz kendini kullanılmış, kandırılmış hissederken ona destek olan tek kişi Murat'tır.

YAZ ŞARKISI 4. BÖLÜM İZLE!

YAZ ŞARKISI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal, Aslı'nın planı sayesinde Yaz'ın gözünden düşmüştür. Yaz kendini kullanılmış, kandırılmış hissederken ona destek olan tek kişi Murat'tır. Kemal'in kendisini Yaz'a anlatma hamlelerinin hiçbiri başarılı olamayınca zor kullanmak durumunda kalır.

Onun bu hamlesi Emine'ye de kızının kendisini bırakıp kaçtığını düşündürecek ve ortalık iyice karışacaktır. Anne kız arasındaki gerilim Emine'nin hayatında ilk defa Yaz'a tokat atmasıyla daha da yükselir ve atılan tokat geçmiş yaraların açılmasına sebep olur. Emine kararını vermiştir. İstanbul'daki evi kapatıp kızını alıp Rize'ye gidecektir.

Neredeyse herkes kabullenmiştir durumu. Fakat Yaz, Kemal'le ve şirketle ilgili gerçekleri öğrenince bir şeyler yapması gerektiğine karar verir. Her başı sıkıştığında olduğu gibi yine Murat'ın fikriyle birtakım hayalleri gerçeğe dönüştürür.