Yasak Krallık konusu nedir, oyuncuları kimler? Yasak Krallık filmi ne zaman çekildi?

Yasak Krallık filmi bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Jackie Chan'in başrolde yer aldığı bu filmi daha önce izlemeyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Yasak Krallık konusu nedir, oyuncuları kimler? Yasak Krallık filmi ne zaman çekildi? İşte merak edilenler...

Yasak Krallık filmi bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. ABD, Çin yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda Rob Minkoff oturuyor. Aksiyon, Macera türündeki filmi daha önce izlememiş olanlar aramalarını hızlandırdı. Peki, Yasak Krallık konusu nedir, oyuncuları kimler? Yasak Krallık filmi ne zaman çekildi?

YASAK KRALLIK KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Jason, Kung Fu filmlerinin ve Hong Kong sinemasının hayranı olan Amerikalı bir çocuktur. Hayranı olduğu bu filmleri, Yaşlı Sekme adında kör bir adamın işlettiği tefeci dükkanından almaktadır.

Jason, günün birinde bu dükkanda antika bir eşyaya rastlar. Bu eşya, Çin imparatorlarından Monkey King'in savaş kılıcıdır. Bu kutsal emaneti eline alan Jason, bir anda zaman içinde yolculuk yapar ve kendini eski Çin'de bulur.

Burada sarhoş bir Kung Fu ustası olan Lu Yan, sihirli güçlere sahip olan Silent Monk ve güzel Golden Sparrow ile karşılaşır. Bütün bu insanların amacı ise kötü niyetli Jade Warlord'un elinden kralı kurtarmaktır.

Yayın Günü: 20 Şubat 2024 - Salı

Yayın Saati: 20:00