Gönül Dağı'ndaki o isim Yasak Elma'ya geçiyor! Ayrılması olay olmuştu...

Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları TRT 1'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Berk Atan, Zümre Meğreli, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı ve sıcacık hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken yapımda yeni bir karar alındı. Dizinin önemli oyuncularından biri Yasak Elma'ya transfer olacak. İzleyiciyi şok edecek bu gelişme sonrası hayranları bu işe çok sevinecek.

Berk Atan, Zümre Meğreli, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi Gönül Dağı, hiç beklenmedik gelişmelere gebe oluyor. Cumartesi akşamları yayımlanan yapımda büyük bir transfer gerçekleşiyor. İzleyiciyi hüsrana uğratacak gelişme sonrası hangi oyuncunun yapımdan çıkacağı merak konusu oldu.

YASAK ELMA'YA GÖNÜL DAĞI'NDAN YENİ OYUNCU!

Gönül Dağı dizisinde Serdar karakteriyle hayatımıza giren oyuncu Utku Ateş, bu kez Yasak Elma dizisinde boy gösterecek. Diziden ayrılığı büyük olay olan oyuncunun Yasak Elma kadrosuna katılması hayranlarını epey sevindirdi.

Diziye dahil olan oyuncudan ilk görüntüler geldi. Utku Ateş, Yasak Elma dizisinde Ata karakterine hayat verecek.

Oyuncu Gönül Dağı dizisinde Elif Hemşire ile aşk yaşamaya başlamış daha sonra ortadan kaybolmuştu.

UTKU ATEŞ KİMDİR?

Utku Ateş (d. 2 Nisan 1990, İstanbul), Türk oyuncudur. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. İngilizce, Korece ve İspanyolca dillerini bilmektedir.