Yasak Elma'nın yıldızından heyecan yaratacak geri dönüş! Yeni dizisi de rolü de belli oldu

Uğur Güneş, Burak Tozkopran ve İdris Nebi Taşkan gibi isimlerin anlaşma sağladığı Avcı dizisi şimdiden merak konusu oldu. Oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenen ve yeni sezona hızlı bir giriş yapması beklenen Avcı dizisine Yasak Elma'dan bomba bir transfer gerçekleşti. Yasak Elma'da rol almış olan Emre Dinler, Uğur Güneş'li dizinin kadrosuna dahil oldu. Emre Dinler'in hayat vereceği karakter herkesi mereklandırdı.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Bozdağ Film'in hazırladığı Avcı dizisi iddialı yapımlar arasında gösteriliyor. Başrolleri için Uğur Güneş, Burak Tozkopran ve İdris Nebi Taşkan'la anlaşma sağlanan Avcı dizisinin kadın başrolü olarak Gülsim Ali İlhan'ın adı geçiyor. Diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

YASAK ELMA'DAN AVCI DİZİSİNE BOMBA TRANSFER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Merakla beklenen dizinin kadrosunda 5 ana cast yer alıyor. Bu oyuncular arasına Emre Dinler de katıldı. Dinler, son olarak Yasak Elma dizisinde rol almıştı. Dizinin senaryosunun şu günlerde revize edildiği konuşuluyor.

EMRE DİNLER KİMDİR?

Emre Dinler, 1 Ocak 1995 tarihinde Hatay'da dünyaya geldi. 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında 3.cü olmuştur. Model olarak çalışmalarını sürdürmüş ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Emre Dinler günümüzde Gülperi dizisinde Mesut karakterini canlandırmaktadır. Daha önce Söz dizisinin oyuncu kadrosunda yer almış ve Tahir karakterini canlandırmıştır. Söz dizisi onun ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdiği dizidir.

Boyu 1.90 cm, vücut ölçüleri ise 100-86-98'dir. Ayakkabı numarası 45, siyah saçlı, buğday tenli ve yeşil gözlüdür.