Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yine karakterine sataştı: Yıldız'ımın ceketleri yıkılıyor

Fox TV'de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece hayat verdiği Yıldız karakterine göndermede bulundu. Sosyal medya hesabından sette hazırlanırken çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Eda Ece, ''Yıldız'ımın ceketleri yıkılıyor! Set hayatı, arkadaki reji şart!'' notunu düştü. Ece'nin pozu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Fox TV'nin entrika dolu yapımlarından olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile izleyici karşısına çıkan Eda Ece'den karakterine sataşma geldi.

Günlük yaşamında sade bir tarz tercih eden Eda Ece, canlandırdığı Yıldız ile taban tabana zıt bir tarza sahip. Yıldız karakteri abartılı renkler, pullu payetli kıyafetler tercih ediyor.

Eda Ece, sosyal medya hesabından sette çekildiği kareyi takipçileri ile paylaştı. Yıldız karakterine göndermede bulunan güzel oyuncu paylaşıma "Yıldız'ımın ceketleri yıkılıyor! Set hayatı, arkadaki reji şart!" notunu yazdı.

Sosyal medya kullanıcıları "Muhteşem görünüyorsun", "Eda çok seviyorum seni" ve "Bu ne güzellik" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Eda Ece'nin paylaşımı;