Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy nişanlandı! Berk Oktay tuzlu kahvesini içti

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Yıldız Çağrı Atiksoy'un elinden tuzlu kahvesini içen Berk Oktay sosyal medyadan paylaşımları ile gündem oldu.

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Yasak Elma'nın Çağatay'ı erk Oktay aradığı aşkı kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy'da buldu. Ünlü çift, yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evlilik için olan ilk adımı attı Yakışıklı oyuncu, sevgilisi Atiksoy'u ailesinden istedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy'un elinden tuzlu kahve içti. Ünü çift, aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un nişan töreninden kareler sosyal medyada ilgi odağı oldu. İkili, rol aldıkları dizilerin sezon finali yapmasının ardından nikah masasına oturacak.

İşte Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un nişan töreninden kareler;