Yasak Elma'da Sevda Erginci sürprizi! Sevda Erginci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yasak Elma dizisinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan Yasak Elma dizisine oyuncu Sevda Erginci geri dönüyor. FOX'un MEDYAPIM imzalı dizisi Yasak Elma'da tekrar oynayacak olan Sevda Erginci'nin kimdiri, hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

Sevda Erginci, Yasak Elma dizisine geri dönüyor. Dizide Yıldız'ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Sevda Erginci senaryo gereği evlenip yurt dışına yerleşmişti. Peki diziye geri dönen Sevda Erginci kimdir, kaç yaşında, nereli?

SEVDA ERGİNCİ YASAK ELMA DİZİSİNE GERİ DÖNECEK Mİ?

Ekranların sevilen dizisi 'Yasak Elma'da sürpriz bir gelişme meydana geldi. Diziden ayrılan ünlü oyuncu Sevda Erginci'nin diziye döneceği ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinden sevenlerine müjdeli haber geldi. Diziden ayrılan ünlü oyuncu geri dönüyor.

Yasak Elma dizisine sevilen oyuncu geri döneceği iddia ediliyor. Yurt dışı satışları da çok iyi olan dizinin ilk sezonlarında oynayan Sevda Erginci projeye geri döneceği belirtiliyor.

Biliniği üzere Yasak Elma dizisinde Yıldız'ın ablası Zeynep rolüne hayat veren Erginci, Alihan'a hayat veren Onur Tuna'yla beraber senaryo gereği evlenip yurt dışına yerleşmişti.

Dizi gündeminde konuşulanlara göre; Zeynep "Yasak Elma"ya boşanmış ve başka biriyle evlilik yapmış olarak döneceği iddia ediliyor. Ancak Zeynep'in dizide uzun soluklu kalmayacağı, konuk olacağı öğrenildi.

Aynı zamanda Yasak Elma dizisi 150. bölümüne bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen ünlü manken Aylin Arasıl konuk oyuncu olacak. Arasıl'ın "Leyla" karakterine hayat vereceği belirtildi.

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Erginci 1.65 metre boyunda 50 kilo ve Terazi burcudur.

Sevda Erginci sahneye ilk kez Semaver Kumpanya Çocuk Tiyatrosu'nda "Paki ve Sevgi Çiçekleri" oyunuyla çıktı. İlk TV projesi Koyu Kırmızı ile beraber aynı yıl Veda adlı dizide Lamia karakterine hayat verdi. Genç oyuncu ilk sinema tecrübesini ise Uzaklarda Arama ile yaşadı. Yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı filmde Yağmur Ünal, Mehtap Bayri, Mustafa Uğurlu gibi isimlerle çalıştı. Bir yıl sonra da yeniden dizi dünyasına dönerek Liseli Sevda rolüne hayat verdi. Burada dik kafalı ve aşık bir kızı canlandıran Erginci büyük beğeni topladı. Genç oyuncu dizinin final kararı almasıyla Ver Elini Aşk dizisi ile ekrana hiç ara vermeden devam etti. Burada da köylü kızını canlandıran Erginci bir kez daha sevenlerine ters köşe yaptı.

Sevda Erginci'nin en çok sevilen karakterlerinden biri de Yasak Elma'da hayat verdiği Zeynep oldu. Erginci Uyanış Büyük Selçuklu şimdilerde Turna karakterine hayat verdi.

Sevda Erginci'nin rol aldığı diziler ve filmler:

2021 - Uyanış Büyük Selçuklu - Turna

2019 – Sevgili Geçmiş (İpek) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Zeynep) (TV Dizisi)

2017 – Ver Elini Aşk (Ayperi) (TV Dizisi)

2016 – Hayat Bazen Tatlıdır (Sevda) (TV Dizisi)

2015 – Uzaklarda Arama (Nazlı) (Sinema Filmi)

2013 – 2014 – Karagül (Ayşe) (TV Dizisi)

2012 – Veda (Lamia) (TV Dizisi)

2012 – Koyu Kırmızı (Ayşe) (TV Dizisi)