Yasak Elma yeni bölüm neden yok? Yasak Elma bu akşam var mı, yokum?

Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları ekrana geliyor. Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrollerinde yer aldığı dizi final yapmak için gün sayıyor. Dizinin yeni bölümü yerine tekrarın yayınlanması izleyinin kafasını karıştırdı. Yasak Elma yeni bölüm neden yok? Yasak Elma bu akşam var mı, yokum?

Yasak Elma yeni bölüm yayın akışında yer almadı. Uzun süredir ekranlarda yayınlanan yapım bu sezon final yapmaya hazırlanıyor. evval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta büyük bir heyecanla yayınlanıyor. Yasak Elma yeni bölüm neden yok? Yasak Elma bu akşam var mı, yokum?

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Şevval Sam ve Eda Ece gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı yapım pazartesi akşamları izleyici ile buluşuyor. Büyük finalin 178. bölümde olacağı geçtiğimiz haftalarda doğrulanmıştı. Dizinin bu akşam tekrar bölümüyle yayınlanması izleyici şaşırttı. Bazı gelen iddialar arasında FOX'un seçim sonrasının planının değiştiği yönünde oldu.

Dizinin oyuncuları stok bölümler nedeniyle 4 gündür tatil yapıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yeni bölümün yayınlanmamasının dizinin final bölüm sayısını nasıl etkileyeceği, final sayısının öne çekilip çekilmeyeceği hafta başı belli olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Julia'nin Yıldız'a saldırısı Handan'ın onu kurtarmasıyla son bulur. Yıldız, yaşadıklarını unutabilmek Ender, Emir ve Caner'le tatile çıkar ancak gittikleri tatilde de olaylar peşlerini bırakmaz.