Yasak Elma 163. bölüm izle full! Fox Tv Yasak Elma izle son bölüm!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma yeni bölümü izleyicisi ile buluştu. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Dizide bu hafta Selim Kumru'nun yalanlarından şüphelenmeye başlar, Kumru iyice köşeye sıkışır tatsız bir tesadüf her şeyi değiştirecektir.

Şevval Sam, Eda Ece ve Biran Damla Yılmaz'ın başrolde yer aldığı Yasak Elma dün akşam 163. bölümü ile ekrana geldi. Dizide bu akşam Ender ve Yıldız, Julia'nın kolay lokma olmadığını anlamışlardır. Handan gördükleri karşında allak bullak olur ve Doğan'la konuşmaya karar verir....

YASAK ELMA 163. BÖLÜM İZLE!

YASAK ELMA 163. BÖLÜM ÖZETİ

Ender ve Yıldız, Julia'nın kolay lokma olmadığını anlamışlardır. Handan gördükleri karşında allak bullak olur ve Doğan'la konuşmaya karar verir. Selim Kumru'nun yalanlarından şüphelenmeye başlar, Kumru iyice köşeye sıkışır tatsız bir tesadüf her şeyi değiştirecektir.

DİZİDE GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Doğan, Handan'ı uzaklaştırmak için bir plan hazırlarken Yıldız ve Ender de ayrı ayrı Julia'yla uğraşmaya başlarlar. Ne yazık ki Julia sandıklarından daha dişli çıkacaktır.

Ender ve Yıldız, Doğan'ın uzatmalı sevgilisi Julia'nın peşine düşerler. Doğan, Selim'in kim olduğunu araştırırken, yıkıcı gerçekle karşılaşır.

OYUNCULARI:

Şevval Sam (Ender Çelebi)

Eda Ece (Yıldız Yıldırım)

Biran Damla Yılmaz (Kumru Yıldırım)

Murat Aygen (Doğan Yıldırım)

Melisa Doğu (Asuman)

Barış Aytaç (Caner Çelebi)

Serkan Rutkay Ayıköz (Emir)

Şebnem Dönmez (Handan Kılıç)

Vildan Vatansever (Aysel)

Bahtiyar Memili (Sedai)