Nefesleri kesecek bir bölüm geliyor! Yasak Elma 151. bölümünde Yıldız ve Zeynep tehlikede!

FOX TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma, her pazartesi ekrana geliyor. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan dizi her bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümde Yıldız ve Zeynep'i büyük bir tehlike bekliyor. Yasak Elma 151. bölümü nefesleri kesecek ve izleyiciyi heyecanlandıracak. İşte Yasak Elma 151. bölüm fragmanı...

Yasak Elma 151. bölüm fragmanı yayımlandı. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yapım pazartesi akşamlarının gözde yapımları arasında yer alıyor. Entrikalarıyla bilinen dizide bu haftada yer yerinden oynayacak. İşte Yasak Elma 151. bölümü fragmanı!

YASAK ELMA 151. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Ender'in Yıldız'ın evine taşınması yalıyı hareketlendirirken. Ender ve Yıldız, Caner ve Emir'i cezaevinden çıkarmak için para bulmaya çalışırlar.

Ender ve Yıldız kefalet ücretini bulmak için farklı maceralara atılırken, beklenmedik bir misafir hayatlarına girecektir.

Yasak Elma, ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun, senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yaptığı dram ve komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Şebnem Dönmez yer almaktadır.