Yargı yok mu, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman?

7 Ocak Kanal D yayın akışı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları'nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dün akşam Kanal D ekranına gelmedi. İzleyiciler ''Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı yok mu, neden yok?'' sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı geçtiğimiz hafta 77. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü büyük bir merakla bekleyenler "Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı yok mu, neden yok?" sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 7 Ocak Kanal D yayın akışı...

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı yeni bölüm dün akşam ekrana gelmedi. 7 Ocak Kanal D yayın akışına göre, bu saat akşam 20:00'de Cehennem filmi ekrana geldi. 22:45'te ise Yargı'nın tekrarı yayınlandı.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yargı yeni bölüm 14 Ocak Pazar günü ekrana gelecek.

7 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

YARGI 77. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin ve Ilgaz'ı Seçil'in anlattıklarıyla fitili ateşlenen davada hiç beklemedikleri ölümler karşılamıştır. Ayrı ayrı çıktıkları yollardan karşılarına şimdiye kadar hiç görmedikleri organize bir kötülük şebekesi çıkmıştır.

Kadir'in elinde kuklaya dönüşen Osman ve Çınar'ı zor günler beklemektedir. Önce Merdan, sonra da Ceylin'in dahil olmasıyla birlikte her şey olduğu gibi ortaya serilmek zorunda kalacaktır. Gün sonunda verilmesi artık mecbur olan kararlar başta Aylin ve Parla olmak üzere herkesin dünyasını derinden sarsacaktır.

Dönüp dolaşıp Kadir'e uzanan Seçil davasında hamle sırası bu kez mecburen Kadir'in kendisindedir. Düşmanlar ve dostlar iyiden iyiye belli olurken Kadir bağlantılarını devreye sokup kendisini ve yaptıklarını aklayabilecek midir?

Kökleri hiç tahmin etmedikleri derinliklere uzayan örgütü çökertmek Ilgaz için en büyük adalet sınavlarından birisi olacaktır. Türlü engelleme çalışmalarına karşın içeride ve dışarıda başlatacağı savaş, "adalet" inancını pekiştirip herkese hak ettiği sonu vermeye yetecek midir?