Yargı Yekta öldü mü? Yargı Yekta kimdir, diziden ayrıldı mı?

Yargı'da geçtiğimiz hafta Ceylin, Mercan'ın olay yerinden uzaklaştırılmasıyla derin bir nefes alsa da Yekta'nın vurulmasıyla adeta şoke olmuştur. Kadir ona olan borçların kapanması için Yekta'nın yokluğunda Osman ve Çınar'dan daha da zor bir istekte bulunur. Peki, Yargı Yekta öldü mü? Yargı Yekta kimdir, diziden ayrıldı mı?

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı'da geçtiğimiz hafta Yekta vuruldu. İzleyiciler "Yargı Yekta öldü mü? Yargı Yekta kimdir, diziden ayrıldı mı?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı.

YARGI YEKTA ÖLDÜ MÜ?

Yargı dizisinde Yekta karakterine hayat veren Uğur Hakan Polat'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz bilinmiyor.

YARGI YEKTA KİMDİR?

Yekta; büyük bir hukuk firması olan Tilmen Hukuk'un kurucusudur. Çalıştığı firmaların bütün kirli geçmişlerini temizlemekle ün salmıştır. Yeterli para ödendiği takdirde dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanmaktadır. Oğlu Engin'le neredeyse doğduğu günden beri süren, kendi memnuniyetsizliği üzerine kurulu çatışmalı bir ilişkisi vardır.

UĞUR POLAT KAÇ YAŞINDA?

Uğur Hakan Polat, 60 yaşındadır. Uğur Polat, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. 1981'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. 16 yıldır Devlet Tiyatrosu'nda ve 30 tiyatro eserinde rol aldı. 1996 yılında İsmet Küntay Tiyatro Ödülü'nü aldı.