Yargı 95. bölüm full izle (final) Yargı final bölümü izle tek parça!

Yargı dizisi final bölümüyle son kez izleyici karşısına çıktı. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın final bölümünde Ilgaz bir cinayet soruşturmasında şüpheli olarak suçlanır. Ceylin'in ise yine bir cinayet soruşturmasında polis tarafından ifadesine başvurulur. Peki Ceylin ile Ilgaz'ın cinayetlerle bağlantıları ne? Yargı 95. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı final bölümü izle!

Yargı, final bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin final bölümünde Ceylin ile Ilgaz'ın cinayetlerle ilişkilerinin bulunması kafaları karıştırır. Yoksa her şey zaten bitmek için mi başlar? Yargı 95. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı final bölümü full izle (95. bölüm tek parça)

YARGI 95. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (FİNAL)

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği dizisi Yargı'nın final bölümünde inanılmaz gelişmeler yaşandı. İşte Yargı 95. bölüm izleme bağlantıları ve final bölümünde yaşananlar...

YARGI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı final bölümü ile ekrana geldi.

Yargı dizisinin final bölümünde Konteynırda bulunan kimliği meçhul bir ceset; cesedin başında Metin ve Eren...Ceylin'in doğum gününü kutlamaya adliyeye gelen İnci ve Engin... Olay yerine çağrılan; Ceylin'lerin yanından sessizce geçen savcı Ilgaz Kaya... Herkes olması gerektiği, hatırlandığı gibi; fakat her şey başka... Bu kez Ceylin ve Ilgaz, aynı cinayetin şüphelisi!

CEYLİN İLE ILGAZ'IN CİNAYETLERLE BAĞLANTILARI NE?

Ilgaz bir cinayet soruşturmasında şüpheli olarak suçlanır. Ceylin'in ise yine bir cinayet soruşturmasında polis tarafından ifadesine başvurulur. Ceylin ile Ilgaz'ın cinayetlerle ilişkilerinin bulunması kafaları karıştırır.

Bir cinayet etrafında, pek çok ailevi sırrın vücuda getirdiği bir çift; Ceylin ve Ilgaz! Düğümleri çöze çöze giderek sıkılaşan, görünmez iplerle bağlı bir aşk hikayesi... Yepyeni bir hayata başlamak için gittikleri şehirde; kaderlerinden kaçamayacaklarının altını iyice çizercesine, bahçelerinde beliren bir ceset... Belki de bir lanet...

Hayat boyu birbirinden habersiz birbirini arayan iki ruh illa ki bir yerde, bir zamanda kesişir mi hep? Her şey başladığı yerde biter mi?

Ceylin ile Ilgaz, sevgili oldukları zamanda evlilik üzerine konuşmaktadır. Ilgaz, Ceylin'in "Biz evleneceğiz!" cümlesine ufak bir sırıtma ile birbirlerinin siyahla, beyaz gibi olduklarını ve asla evlenmeyeceklerini söylüyor. Bu geçmişteki konuşma iki aşığın kaderlerinin nasıl bağlandığına ve nereye evrildiğine doğru acı bir konuşma olarak hafızalarımıza kazınır.

Sevgili olduktan ve üç kez evlendikten sonra yaşadıkları acılar bunun bir kanıtı olmuştu. Yine aynı acı son ile Ceylin ve Ilgaz karşı karşıya mı kalıyor? Darmadağın olmuş evde inceleme yapan adli tıp ekipleri Ceylin'in kanlı kartvizitini bulurlar. En son sahnede de yerde kanlar içinde iki kişi yatmaktadır. Yerde kanlar içinde yatan kişiler Ceylin ile Ilgaz mı?