Yargı son bölüm full izle 94. bölüm tek parça! Yargı 94. bölüm izle!

Yargı 94. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümünde Ilgaz, mahsur kaldığı adadan kurtulmak için denize atlayıp kulaç atmaya başlar. Ilgaz için gerçeklik algısı artık kaybolmuştur. Tüm gücünü tüketen Ilgaz pes edip etmemek arasında kalır. Peki, Ilgaz kurtulabilecek mi? Yargı 94. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 94. bölüm full izle!

Yargı, 94. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın son bölümünde Ilgaz'ın bulunamaması Ceylin'i ve sevdiklerini tedirgin ediyor! Peki, Ilgaz kurtulabilecek mi? Yargı 94. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

YARGI 94. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı, 94. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 94. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 94. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı 94. bölümde Ilgaz, tetikçi Nevzat tarafından bırakıldıktan sonra adadan kaçmanın planlarını yapar. Bu sırada Ceylinler de onu bulmanın yollarını aramaktadırlar. Olasılıkları değerlendiren savcı İclal, denizin ortasında olduğu bilgisi üzerine bir adada olabileceğinin ihtimalini düşünür. Ilgaz ise, denize atlayarak kurtulmak için son bir hamle yapar.

Ilgaz'ı bir an önce bulmak için tüm adliye ve emniyet; bütün birimleriyle seferber olmuştur. Herkes elindeki en ufak ipucuyu paylaşmakta, süratle dört bir koldan araştırmaya devam etmektedir. Tüm bu olanlardan habersiz Ilgaz ise kurtulmak için bir yol ararken kendisini dalgaların içerisinde bulur.

Ilgaz, mahsur kaldığı adadan kurtulmak ve sevdiklerine kavuşmak için denize atlayıp kulaç atmaya başlar. Ilgaz için gerçeklik algısı artık kaybolmuştur. Tüm gücünü tüketen Ilgaz pes edip etmemek arasında kalır. Peki, Ilgaz kurtulabilecek mi?

Ceylin bir yandan Ilgaz'ın yokluğuyla sınanırken öte yandan da aileyi bir arada tutmak zorunda, özellikle Mercan'a bir şey hissettirmemek durumundadır. Üstelik tüm bu uğraşı içerisinde Çınar'ın mahkeme günü gelmiştir ve Ceylin'den başka davaya girebilecek kimse yoktur. Ve artık herkes Ilgaz'ın yokluğundan haberdardır.

Yekta tehlikeli Bülent oyununda son vuruşunu yapmak, İclal ile olan geçmişinin hesabını kesmek üzeredir. Kendi kendine yaptığı planlar sekteye uğrayan Osman'a ise Merdan, kendi yöntemleriyle el uzatacaktır.

Birlikte pek çok badireden, belki azalarak ama hep daha da güçlenerek çıkan Ilgaz ve Ceylin, cevap vermesi zor bir soru ile baş başa kalır. İlişkilerimizi, yaşantımızı, bugünümüzü kopmaz iplerle birbirine bağlayan geçmiş; her zaman aynı katılığıyla orada öylece durur mu?