Yargı son bölüm izle (88. bölüm) tek parça! Yargı 88 bölüm full izle!

Yargı, 88. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın son bölümünde Eren, Tuğçe'ye zarar verenlerle ilgili bir ipucu yakalıyor! Eren, çok önemli bir ipucu yakalıyor ve peşine düştüğü adamlara Tuğçe'yi öldürmeden önce ulaşmaya çalışıyor. Yargı 88. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

Yargı 88. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümünde Ceylin, Tuğçe'nin yaşadıklarından dolayı çok üzgündür. Failleri bir an önce yakalamak ister. Ancak Eren çoktan birini yakalamıştır. Yargı 88. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 88. bölüm full izle!

YARGI 88. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı, 88. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 88. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Yargı fragman | Eren, Tuğçe'nin intikamını alıyor... Yargı 89. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YARGI 88. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı 88. bölümde Eren, Tuğçe'yi suistimal eden adamların peşine düşüyor. Bu kararında ona Efe Savcı da eşlik ediyor. Ilgaz ise, adaletten şaşmaması için Eren'i uyarsa da Ceylin duvarına tosluyor. Adamlar da, Tuğçe'nin yaşadığını öğrenince hastaneye girerek onu öldürmeye çalıyorlar. Eren, çok önemli bir ipucu yakalıyor ve peşine düştüğü adamlara Tuğçe'yi öldürmeden önce ulaşmaya çalışıyor.

Ilgaz emniyettekiler ile birlikte Tuğçe'nin olay yerini bulmuş, detayların peşine düşmüştür. Bulacakları en ufak delil, öğrenecekleri bilgi kırıntıları onları hiç ummadıkları yerlere sürükleyecektir. Özellikle cinayet büro tüm birimleriyle seferberlik halindedir.

Eren'in emniyetten ve olası tüm sıcak gelişmelerden bağı kesilmiştir. Olanca hıncıyla kızının soruşturmasını kendisi paralel bir şekilde yürütmek zorundadır. Kapatılmış tüm kapıların aksine ona yardım için bekleyen ardına kadar açık bir kapı bulur. İsimsiz saldırganların, Eren için bir cisme bürünmesi an meselesidir artık...

Ceylin, Yekta ile birlikte Tuğçe'nin soruşturmasında yer almak istemektedir. Emniyetten bağımsız, kendilerine has bulacakları kaynaklar olayın seyrini değiştirecektir. Tüm bunların yanı sıra, Yekta için İclal'in nefretinin kaynağını öğrenmek ve yüzleşmek hem İclal hem de kendisi için beklenmedik olacaktır.

Ceylin ve Ilgaz ayrı yollardan, güçlerini birleştirerek olayın detaylarına son sürat inmektedirler. Fakat henüz bilmedikleri üçüncü bir yolun da çoktan devreye girdiğidir. Günün sonunda birbirine dolanan tüm yollar, hasta yatağında her şeyden habersiz bekleyen Tuğçe'de birleşecektir.