Yargı son bölüm full izle 84. bölüm tek parça! Yargı 84. Bölüm izle!

Yargı dizisi 84. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın yeni bölümünde Ilgaz, Cellat Kadir'in ölümüne neden olan ilaçla ilgili Çınar'ın dahli olduğunu öğrenerek büyük şok yaşıyor! Yargı 84. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm full izle!

Yargı 84. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Çınar, abisinin dava dosyalarının birinden gizli bir tanığın bilgilerini dışarı sızdırdığını Ceylin'e söyler. Ilgaz, gizli tanığı ifşa edeni bulabilecek mi? Yargı 84. bölüm izleme linki haberimizde. Yargı 84. bölüm full izle!

YARGI 84. BÖLÜM FULL İZLE FULL İZLE

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 84. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı, 84.. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 84. bölüm özeti...

Yargı 84. bölümde Ceylin ile Ilgaz aralarındaki gerilimli havayı çözerken İclal'in gelişi gündemlerine bomba gibi düşmüştür. Sorgu odasından Ilgaz ile İclal'in konuşmasına şahit olan ve de sarsılan Ceylin'i şimdiye kadar hiç duymadığı bir geçmiş hikaye beklemektedir.

Yiğit'in ölü bulunmasıyla başlayan olaylar, gizli tanık olan abisi Mustafa'nın da öldürülmesiyle iyice içinden çıkılması zor bir hal almıştır. Başlarda sıradan bir aile gibi gözüken Cennet'in ailesi ve etrafındaki son sır perdesi de aralanacak, tüm gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacaktır.

Baba kaybını henüz atlatamamış Kaya ailesinde sular bir türlü durulmamaktadır. Merdan'ın Kadir'i öldürme şüphesiyle gözaltına alınması sonrası şimdi de şüpheli sıfatıyla tüm oklar Çınar'ı göstermektedir. Çınar'ın yolculuğu etrafındakileri de yıka döke meçhul bir sona doğru ilerlemektedir.

Sevdikleri için her türlü yan yolu kullanmaktan çekinmeyen Ceylin'i içinden çıkılmaz bir durum beklemektedir. Ilgaz'a verdiği sözler, kurtarılmayı bekleyen Çınar, gerçeği bulmak üzere olan İclal ve yanında durması gereken ailesi arasında sıkışmıştır. Üstelik bu kez Çınar için kaldırdıkları düşünülen taşın altında Yekta ile kendisi de varken...

ILGAZ, GİZLİ TANIĞI İFŞA EDENİ BULABİLECEK Mİ?

Çınar, abisinin dava dosyalarının birinden gizli bir tanığın bilgilerini dışarı sızdırdığını Ceylin'e söyler. Gizli tanığı ifşa olan Ilgaz, bunu kimin yaptığını araştırmaya başlar. Diğer taraftan Osman, Aylin'e boşanmak istediğini söyler. Peki Ilgaz, gizli tanığı ifşa edeni bulabilecek mi?

Ilgaz, Cellat Kadir'in ölümüne neden olan ilaçla ilgili Çınar'ın dahli olduğunu öğrenerek büyük şok yaşıyor!

İclal savcı, Kadir'in ölümüne neden olan ilacın peşine düşüyor. Eczacının sorgusunda Ceylin ile Yekta'nın, bilgisayardaki görüntülerini sildiğini öğreniyor. İnceleme derinleşince de ipin ucu Çınar'a çıkıyor. Ilgaz, kardeşi Çınar'ın tekrar illegal bir olayda karşısına çıkmasından dolayı büyük yıkım yaşıyor.

Bu arada Ceylin ile Yekta, Çınar'ı kaçırarak işin çözümüne kadar zaman kazanmaya çalışıyorlar. Çınar ise, şaşkın bir şekilde onlara uymak zorunda kalıyor.