Yargı 82. bölüm izle kesintisiz! Yargı 82. bölüm full izle tek parça!

Yargı 82. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Yiğit'in ölü bulunması herkeste bir şok etkisi yaratmıştır. Bütün aile şüpheli konumundadır. Ceylin bir yandan ailenin sırlarını çözmek için uğraşırken, diğer yandan yanı başındaki Yekta'nın bile ondan bir şeyler sakladığını öğrenecektir. Yargı 82. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 82. bölüm full izle!

Yargı dizisi, 82. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın son bölümünde Fırat'ın Yiğit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz'ın ilişkisinde bir gedik açmıştır. Ceylin ile Ilgaz arasında ayrılık rüzgarları esiyor! Yargı 82. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

YARGI 82. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı, 82. bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 82. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Yargı, heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana gelecek.

YARGI 82. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı, 82 bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 82. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı 82. bölümde Ilgaz ile konuşması Ceylin de beklenmedik bir etki uyandırmıştır. İçinde bulunduğu hayatla ve kaderinin onu dönüştürdüğü halle mutlu olup olmadığını bilmek istemektedir. Ilgaz'a söyledikleri ve söyleyemedikleri arasında sıkışıp kalmıştır.

Yiğit'in ölü bulunması herkeste bir şok etkisi yaratmıştır. Bütün aile şüpheli konumundadır. Ceylin bir yandan ailenin sırlarını çözmek için uğraşırken, diğer yandan yanı başındaki Yekta'nın bile ondan bir şeyler sakladığını öğrenecektir.

Merdan Osman ile yaptığı planla Kadir'in gizli servetine ulaşmak üzeredir. Çınar ise yeni edindiği dernek arkadaşları ile iyiden iyiye kaynaşmaktadır. Kürşat'ın ona getireceği ölüm haberi Çınar için bambaşka bir yolun işaret fişeği olacaktır.

Fırat'ın Yiğit davasındaki mecburi varlığı, Ceylin ile Ilgaz'ın ilişkisinde bir gedik açmıştır. Sınanmayı kendisine kader edinmiş ilişkileri bu sorunla da baş edebilecek güçtedir. Fakat bu kez aralarındaki mesafenin boşluğu kolay kolay dolacak gibi gözükmemektedir.

CEYLİN İLE ILGAZ ARASINDA AYRILIK RÜZGARLARI ESİYOR!

Ceylin son yaşanan olaylardan sonra Ilgaz ile olan ilişkisinde karmaşık duygular içindedir. Ilgaz'ın, sert ve doğrucu mizacı artık ona zarar vermektedir. Yekta ile Fırat'ın söyledikleri ise, kafasını iyice karıştırmaktadır. Ilgaz ise, yokuş aşağı giden ilişkilerini nasıl kurtaracağını düşünmektedir; fakat, sevdiği kadının inatçı hali çıkışsız bir durum yaratmaktadır.

KAYIP ÇOCUK ÖLÜ BULUNUYOR!

Fırat, kayıp olan çocuğu ölmüş olarak bulur. Olay yerine gelen Ilgaz, davanın savcısı olduğu için Fırat'a çocuğu bulma anı ile ilgili sert bir tepki gösterir. Fırat bu sert çıkışın Ceylin ile ilgili olduğunu anlar. Ceylin ise, iki erkeğin arasındaki gerginliği görmektedir.

Bu sırada Ilgaz, Ceylin ile aralarındaki ilişkiye dair bir konuşma yapar. Ceylin'in, bu konuşmaya olan tepkisi Ilgaz'ın net karar vermesini sağlar.

11 Şubat reyting sonuçları | Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti reyting listesi belli oldu!