Yargı son bölüm izle 78. bölüm PuhuTv! Yargı 78. Bölüm full izle!

Yargı dizisi 78. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın 78. bölümünde Metin Amir'in ölümü herkesi derinden yaralıyor! Ilgaz ise intikam için harekete geçer. Yargı 78. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

Yargı, 78. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisinin son bölümde Metin Amir suçluların peşine düşer ancak bir daha kendisinden haber alınamaz. Babası için endişelenen Ilgaz, ekipleri en son görüldüğü yere yönlendirir. Ancak Eren, Ilgaz ve Ceylin'in gördükleri onları büyük bir hüzne boğar. Metin Amir öldü mü? Yargı 78. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 78. bölüm full izle!

YARGI 78. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi "Yargı" yeni sezondan 78. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 78. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM PUHUTV İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 78. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı son bölümde; Ilgaz'ın başsavcıyı bile karşısına alarak yaptığı örgüt operasyonunda sona gelinmiş, başsavcı dahil herkesin maskesi düşmüştür. Yer yer sıcak çatışmaların yaşandığı olayda, gün aydınlanmaya başladığında herkesi şoke edecek bir ölüm beklemektedir.

Ilgaz ve Eren başta olmak üzere kaçak Nadide ve Kadir'i bir an önce yakalamak için tüm emniyet seferber olacaktır. Öte yandan Efe'ye gelecek olan sürpriz telefon tüm dengeleri alt üst edecek ve aynı zamanda hayatının tokadını atmaya yetecektir.

Kadir olayında bildiklerini anlatmaktan artık geri durmayan Osman ve Çınar'ı özel hayatlarında da yüzleşmeleri gereken problemler beklemektedir; hem aileleriyle hem de kendi kendileriyle... Yekta, Ceylin ve Parla ise örgüt mağdurlarına hukuki hizmet vermek için varlarını yoklarına katacaklardır.

Hangisi düşerse düşsün bir diğerinin ona elini uzattığı ve her seferinde sıkıca kavrayarak ayağa diktiği, Ceylin ve Ilgaz ilişkisini yepyeni bir dönemeç beklemektedir. "Hangisi daha adil" ikileminde, intikam hırsı ile burun buruna kalan Ilgaz'ın vereceği karar herkesi derinden etkileyecektir.

METİN AMİR'İN ÖLÜMÜ HERKESİ DERİNDEN YARALIYOR!

Ilgaz, babasının acısını en derinden hissederken ailesini ayakta tutabilmek için güçlü olmak zorundadır. Metin Amir'in ölümü başta Defne olmak üzere herkesi derinden yaralar. Ilgaz ise intikam için harekete geçer.

14 Ocak reyting sonuçları: Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Survivor All Star 2024 reyting sıralaması

Teşkilat 91 son bölüm izle tek parça! Teşkilat 91. bölüm full izle Youtube!