Yargı 77. bölüm izle tek parça! Yargı 77. son bölüm full izle!

Yargı, 77. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın son bölümünde Kökleri hiç tahmin etmedikleri derinliklere uzayan örgütü çökertmek Ilgaz için en büyük adalet sınavlarından birisi olacaktır. Ilgaz'ın türlü engelleme çalışmalarına karşın başlatacağı savaş, ''adalet'' inancını pekiştirip herkese hak ettiği sonu vermeye yetecek mi? Yargı 77. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

Yargı 77. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Düşmanlar ve dostlar iyiden iyiye belli olurken Kadir bağlantılarını devreye sokup kendisini ve yaptıklarını aklayabilecek midir? Peki, Ilgaz ve Ceylin Mercan'ı bulabilecek mi? Yargı 77. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 77. bölüm full izle!

YARGI 77. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı, 77. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 77. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (PUHUTV)

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 77. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı 77. bölümde Ceylin ve Ilgaz'ı Seçil'in anlattıklarıyla fitili ateşlenen davada hiç beklemedikleri ölümler karşılamıştır. Ayrı ayrı çıktıkları yollardan karşılarına şimdiye kadar hiç görmedikleri organize bir kötülük şebekesi çıkmıştır.

Kadir'in elinde kuklaya dönüşen Osman ve Çınar'ı zor günler beklemektedir. Önce Merdan, sonra da Ceylin'in dahil olmasıyla birlikte her şey olduğu gibi ortaya serilmek zorunda kalacaktır. Gün sonunda verilmesi artık mecbur olan kararlar başta Aylin ve Parla olmak üzere herkesin dünyasını derinden sarsacaktır.

Dönüp dolaşıp Kadir'e uzanan Seçil davasında hamle sırası bu kez mecburen Kadir'in kendisindedir. Düşmanlar ve dostlar iyiden iyiye belli olurken Kadir bağlantılarını devreye sokup kendisini ve yaptıklarını aklayabilecek midir?

Kökleri hiç tahmin etmedikleri derinliklere uzayan örgütü çökertmek Ilgaz için en büyük adalet sınavlarından birisi olacaktır. Türlü engelleme çalışmalarına karşın içeride ve dışarıda başlatacağı savaş, "adalet" inancını pekiştirip herkese hak ettiği sonu vermeye yetecek midir?

ILGAZ'I DAVADAN ALIYORLAR!

Ilgaz, Ceylin'i aldığı tehditlerle sebebiyle uyarıyor. Ancak Ceylin, Ilgaz'ın söyledikleri karşısında sinirleniyor ve tartışmaya başlıyorlar. Tüm bunlar yaşanırken Ilgaz aldığı haber karşısında şok oluyor. Ilgaz'ı davadan alıyorlar!

CEYLİN, KÖŞEYE SIKIŞIYOR!

Seçil olayının üstüne giden Ceylin, Yekta'dan duydukları karşısında köşeye sıkışıyor. Cellat Kadir'in, kirli işlerini yapan Osman ve Çınar yüzünden tıkanma noktasına gelen Ceylin, Ilgaz'ın karşısına çıkıyor. Ilgaz ise, Ceylin'in tedirginliğinden Osman ile kardeşi Çınar'ın vereceği ifadenin kötü bir yola gideceğini hissediyor.