Yargı son bölüm izle 76. bölüm PuhuTv! Yargı 76. bölüm full izle!

Yargı, 76. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın 76. bölümünde Öldürülmeye çalışılan Seçil, Ilgaz ve Ceylin tarafından korumaya alınır. Anlattıkları ışığında yol Cellat Kadir'e kadar gidecektir. Yargı 76. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

Yargı 76. bölümüyle izleyicilerini şaşırttı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Ceylin kendi başına hareket ederek tehlikenin göbeğine doğru ilerler. Cellat Kadir'in hedefinde Ceylin mi var? Yargı 76. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 76. bölüm full izle!

YARGI 76. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi "Yargı" yeni sezondan 76. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 76. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM PUHUTV İZLE (PUHU TV)

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 76. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı 76. bölümde Ceylin ve Ilgaz'ın evinde hep beraber başına oturulan sofrada, işaretli pizzayı kimin yiyeceği gerginliği had safhadadır. Onları kaygıyla izleyen Osman'ı kimseye hiçbir şey çaktırmadan vermek zorunda olduğu bir karar beklemektedir.

Seçil'in adımlarını takip etmeye kararlı Ceylin, Ilgaz ve emniyet tayfasını kalplerini paramparça edecek bir hikâye beklemektedir. Ortaya çıkacak korkunç detaylarla birlikte, bir sürü bilinmezle bezeli bu olayı aydınlatabilmek her zamankinden çok daha zor olacak gibidir.

Kadir'in iyiden iyiye avucuna aldığı Osman ve Çınar için devreye girme sırası artık Yekta'dadır. Öte yandan hiç tahmin etmedikleri biri daha, bu yokuş aşağı gidişi görüp peşlerine düşecektir; Merdan Kaya...

Ilgaz, Seçil mevzusunu ve gitgide büyüyen vakayı çözebilmek için tüm adli gücüyle bir seferberlik içerisine girerken, Ceylin de kendi yöntemleriyle Seçil'in hikayesinin peşine düşecektir. Kendi alanlarından güçlerini birleştirince yenilmez olan Ceylin ve Ilgaz'ı gün sonunda hiç tahmin etmedikleri infazlar beklemektedir.

CELLAT KADİR'İN HEDEFİNDE CEYLİN Mİ VAR?

Öldürülmeye çalışılan Seçil, Ilgaz ve Ceylin tarafından korumaya alınır. Anlattıkları ışığında yol Cellat Kadir'e kadar gidecektir. Bunu bilen Kadir, önlemini almaya başlar. Yekta'nın bu olayı durdurma hamlesi ise, başarısız olur. Ceylin de, kendi başına hareket ederek tehlikenin göbeğine doğru ilerler.