Yargı son bölüm full izle 72. bölüm PuhuTv! Yargı 72. Bölüm izle!

Yargı dizisi 72. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın 72. bölümünde emniyeti sarsan yeni ölümlü vaka ise herkesin gündemine bomba gibi düşecektir. Yargı 72. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

Yargı 72. bölümüyle izleyicilerini şaşırttı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Geçmişte üniversitede yaşanan bir olay, günümüzde Ceylin ve Ilgaz'ın karşısına tekrar çıkıyor! Yargı 72. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 72. bölüm full izle!

YARGI 72. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi "Yargı" yeni sezondan 71. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 72. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM PUHUTV İZLE TEK PARÇA

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 72. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Yargı 72. bölümde Mercan'ın bulunması ve ufaktan eve yerleşmesiyle birlikte rahat bir nefes alan Ceylin, sürecin ağırlığı ve hissettirdikleri ile kendisini bir vicdan muhasebesinde bulacaktır. Henüz üniversite üçüncü sınıfta iken başına gelen ve dönüp düzeltmek istediği olay, onun bugününü de karıştırmaya yetecektir.

Geçmişte yaşanan bir olay su yüzüne çıkıyor. Bu olay sırasında Ceylin, Yekta'nın ölen katil oğlu Engin ile birlikte aynı üniversitede okumaktadır. Bir Servet isimli birininölümü üzerine olay yerine yeni savcı olan Ilgaz gelir. Olay intihar gibi görünür; fakat günümüzde, bu olayın dosyası tekrar açılınca işin içine Ceylin ve Engin de girer.

Sonunun nereye varacağı merak konusu olan olayda Ilgaz, Ceylin'i hatırlar. Servet intihar mı etti; yoksa, baş şüphelimiz Engin tarafından mı öldürüldü?

Geçmişte yürüdüğü yolları yeniden yürüyen Ceylin; Engin, Zafer, İnci gibi artık hayatta olmayanları da hatırlayacak; Yekta'nın eski, karanlık tarafıyla burun buruna gelecektir.

Can'ın ölümü Kadir'in kararlılığının ve acımasızlığının ne denli büyük olduğunu göstermiş; Yekta, Osman ve Çınar'ı iyiden iyiye ürkütmüştür. Göstere göstere, büyüyerek gelen bu karanlık onları da her an yutacak gibidir. Günün sonunda Osman'ı neye bulaştığına dair sarsıcı hediyeler beklemektedir.

Birbirlerini ne kadar sevdiklerini, biri olmadan ötekinin eksik olduğunu iyice kanıksayan Ilgaz ve Ceylin çifti, geçmişin hayaletleri ile beraberce ve güçlerini birleştirerek başa çıkmak zorundadır. Fakat Ceylin geçmişini kazıdığı bu yolculukta hiç ummadığı, şoke edici bir sonun kendisini beklediğinden habersizdir.

MERCAN, ILGAZ'A "BABA" DEDİ!

Ilgaz ve Ceylin, Mercan'ı tüm aileyle tanıştırmaya başlar. Merdan Dede'yi gören Mercan ona ısınır. Ceylin ise yıllar sonra yeniden kavuştuğu Mercan'la anne - kız ilişkisi kurmaya başlar. Mercan'ı okuldan almaya giden Ilgaz beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Mercan, Ilgaz'a "baba" der!

19 Kasım reyting sonuçları: Teşkilat, Kirli Sepeti, Yargı reyting sıralaması

Teşkilat 84. bölüm full izle Youtube! Teşkilat 84 son bölüm izle tek parça!

Kirli Sepeti 8. bölüm izle tek parça! Kirli Sepeti 8. Bölüm full izle!