Yargı 70. Bölüm full izle tek parça! Yargı 70. Bölüm izle son bölüm!

Yargı, 70. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın son bölümünde Mercan'ın gelişi Ceylin ve Ilgaz arasındaki iletişimi daha iyi hale getirir. Ancak aile olma konusunda hala önlerinde zorlu engeller vardır. Ceylin, Ilgaz ve Ceylin'e alışabilecek mi? Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği reyting rekortmeni dizisi Yargı 70. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm PuhuTv izle!

Yargı 70. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Ceylin ve Ilgaz, Mercan konusunda büyük bir çıkmaza giriyor! Mercan'a gerçek ailesinin kim olduğunu kim söyleyecek? Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Yargı 70. bölüm izleme linkleri haberimizde yer alıyor. Yargı 70. Bölüm full izle tek parça son bölüm.

YARGI 70. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı, 70. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın 70. bölümüne Mercan, Ilgaz ve Ceylin arasındaki buzları eritiyor! Peki Yargı'nın son bölümünde başka neler yaşandı? İşte Yargı 70. bölüm özeti...

YARGI 70. BÖLÜM FULL İZLE PUHUTV!

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 70. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yargı 70. bölümde Mercan'ın bulunuşu başta Ilgaz ve Ceylin olmak üzere herkesin dünyasını aydınlatmıştır. Kızlarıyla yeniden tanışmak, onu anlamak ve tekrardan aile olabilmek yolunda Ceylin ve Ilgaz'ı büyük bir çaba beklemektedir.

Her seferinde Kadir'in karanlığına biraz daha bulanan Yekta, büyük bir karar vermek durumundadır. Henüz neye bulaştıklarını tam da anlayamayan Osman, Can ve Çınar'ı ise halletmek zorunda oldukları görevler sıkıştırmaktadır. Öte yandan Merdan, Defne ile ilgili hiç de hoş olmayan bir gerçeğin peşine düşecektir.

Nil'in, Filiz ve Dilek dosyasında atacağı adımlar ve sonuçları herkesi hayrete sürükleyecektir. Evladının yokluğuyla sınanan Ceylin, kendisi ile ilgili büyük bir sınav vermek durumunda kalacaktır.

Ceylin ve Ilgaz'ın sadece Mercan'ı bulmakla bitmeyecek olan yolculukları henüz başlamıştır. Kızlarını Filiz'den fiziki ve duygusal olarak ayırmak, beraberinde çok zorlu bir süreci işaret etmektedir. Şimdi kızları için birlik olmak ve her zamankinden daha fazla kenetlenerek mücadele vermek zorundadırlar.

CEYLİN VE ILGAZ, MERCAN KONUSUNDA BÜYÜK BİR ÇIKMAZA GİRİYOR!

Mercan'a gerçek ailesinin kim olduğunu söylemek Filiz'e kalıyor. Bu çıkmaz Ceylin ve Ilgaz'ı zor durumda bırakıyor. Ceylin, tüm riskleri göze alıyor; fakat, Filiz'in tavrı onu ve Ilgaz'ı tedirgin ediyor.