Yargı 68. bölüm full izle son bölüm! Yargı 68. bölüm izle tek parça!

Yargı dizisinin 68. bölümü izleyenleriyle buluştu. Kanal D ekranlarında Pazar akşamı ekrana gelen Yargı dizisinin 68. bölümü izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın 68. bölümünde Mercan'ın kaybolmasından itibaren ayrı yaşamlar süren Ceylin ile Ilgaz, kızlarının yaşadığı haberiyle umutlu bir durumun içine giriyorlar. Ilgaz ve Ceylin, kızlarına kavuşacak mı? Yargı son bölüm full izleme linki tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Yargı 68. bölümü ile izleyicisini ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümünde Mercan'ı kaçıran kişinin etrafındaki çember giderek daralıyor. Yargı 68. bölümü tek parça halinde izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Yargı 68. bölümü full izle!

YARGI 68. BÖLÜM FULL İZLE

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı, 68. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın 68. bölümüne Mercan'ın bulunmasıyla ilgili gelişmeler damga vurdu. Diğer yandan Ceylin ile Ilgaz arasındaki buzlar eriyor. Peki Yargı'nın son bölümünde başka neler yaşandı? İşte Yargı 68. bölüm özeti...

YARGI 68. BÖLÜM İZLE (PUHUTV)


YARGI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mercan'ı arama yolculuğunda her ihtimale sıkı sıkı tutunan Ceylin ve Ilgaz çifti için şimdiye kadar sürekli çatallanan ve artan ihtimaller, yavaş yavaş azalmakta ve onları gerçeğe doğru itmektedir. İlk hedefleri Efe'nin ardındaki gizemi çözmektir ancak bu yolda sarsıcı bir gerçekle karşı karşıya kalırlar.

Herkes kendi yöntemleriyle Mercan'ı aramak için dört bir koldan seferber olmaya devam eder. Tuğçe bütün azmini Mercan'ı bulmak için kullanır ve yeni bir bilgiye ulaşır. Yekta Kadir'in tahmin ettiğinden çok daha tehlikeli olduğu gerçeğiyle yüzleşirken, Can ve Osman'ın yanına yeni biri katılacaktır. Eren o gün sahilde olan şüphelilerin ifadelerini izlemeye devam ederken herkesi şoke edecek bir ayrıntı fark eder.

Ceylin ve Ilgaz Mercan'ı bulmak uğruna yaptıkları illegal seçimlerden ötürü hiç beklemedikleri ve tehlikeli bir durumun içinde bulurlar kendilerini. Bilmedikleri ise Mercan'ın nerde olduğu gerçeğiyle burun buruna olduklarıdır.

MERCAN'I KAÇIRAN KİŞİNİN ETRAFINDAKİ ÇEMBER GİDEREK DARALIYOR!

Ceylin ve Ilgaz, sevgi evine kadar buldukları izi takip eder. Ilgaz, okulun içinde Efe Savcıyı bulunca yakasına yapışır. Mercan ile ilgili bilgi almaya çalışır; fakat, nafiledir. Bu durum başsavcı tarafından engellenir. Bu sırada Macit, olayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Ceylin'e, o gün neler olduğunu ve kaçıran kadının eşkaline yakın bilgiler paylaşmaya başlar. Yekta da kendi izini takip eder. Eren ise, Ceylin ve Ilgaz'ı mutlu edecek bilgiyi verir.

Mercan'ın kaybolmasından itibaren ayrı yaşamlar süren Ceylin ile Ilgaz, kızlarının yaşadığı haberiyle umutlu bir durumun içine giriyorlar. Mercan davasının ortak savcıları ve ebeveynler olarak birlikte hareket ettiklerinden dolayı yakınlaşmalar başlıyor. Ceylin, yavaş yavaş Ilgaz'a karşı olan öfkesini dindirmeye başlıyor. Ilgaz da bunun farkına varıp içten içe seviniyor.