Yargı 67. Bölüm full izle! Yargı son bölüm izle (67. bölüm PuhuTv)

Yargı dizisi yeni sezondan 67. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın 67. bölümünde yapılan DNA testi sonuçlanır. Kutudan çıkan tişört Ceylin ile Ilgaz'ın çocukları Mercan'a mı ait? Yargı 67. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm izle PuhuTv, Kanal D!

Yargı 67. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Ceylin, Ilgaz'a Mercan'ın şu an nerede olduğunu, ne yaptığını soruyor. Uzun süredir kayıp olan Mercan'ın bulunamaması Ilgaz ve Ceylin'in psikolojisini derinden etkiler. Peki, Ilgaz ve Ceylin Mercan'ı bulabilecek mi? Yargı 67. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 67. bölüm full izle!

YARGI 67. BÖLÜM İZLE FULL İZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi "Yargı" yeni sezondan 67. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın son bölümünde neler yaşandı? İşte Yargı 67. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM PUHUTV İZLE TEK PARÇA

Yargı heyecan dolu yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

YARGI 67. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı.

Kapıya bırakılan paket Ceylin'in, Mercan'ın yaşadığına dair yıllardır süren inancını perçinlemeye yeter de artar. Ancak, bu çocuk tişörtü beraberinde pek çok soru taşımaktadır. Ilgaz ve Ceylin bu soruların peşinden giderken çözüme ulaşmak yerine önce yeni fark ettikleri şüphelilerle karşı karşıya kalırlar.

Herkes her şeyin üzerinden bir kez daha geçmek, ucunu yakaladıkları ipin sonuna kadar gelip Mercan'ı bulmak için çabalar. Merdan, Macit'le olan dostluğunda yeni bir aşama kaydederken, Yekta ise hiç bulaşmak istemeyeceği bir karanlığa sırf Ceylin'e yardım etmek için gözünü karartıp dalmaya hazırdır.

Ilgaz ve Ceylin fikir ayrılıklarını bir kenara bırakıp tekrardan bir aileymişçesine, her bir bilgi kırıntısının peşine düşmek zorundadır. Başta onlar olmak üzere herkesin çabası karşılık bulur; günün sonunda bunca zamandır aslında diplerinde olan ama görmedikleri gerçeğin arkasından gidecek ve ikisi de dumura uğrayacaktır.

Yargı son bölümde; Ceylin ve Ilgaz, kapılarının önünde buldukları tişörtü adli tıbba getirirler. Çocukları Mercan'a ait olma ihtimali üzerine meraklı bir bekleyiş içine giren Ceylin ve Ilgaz yaşayıp, yaşamadığını öğrenme noktasındadır. Adli tıp görevlileri tişörtten aldıkları saç örneğini incelemeye başlarlar. Ilgaz yıllardır akıbetini merak ettiği durum karşısında ilk defa umutlanır. Sonuç çıkar ve umutlu bekleyiş sona erer.