Yargı son bölüm full izle 66. bölüm tekparça! Yargı 66. bölüm izle!

Yargı, 66. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin son bölümde Ceylin ve Ilgaz, kaybolan Mercan'ın peşine düşerler. Denizde ve karada yapılan araştırmalardan sonuç çıkmayınca Ceylin, Mercan'ın kaçırıldığını düşünür. Peki Mercan kaçırıldı mı? Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Yargı 66. bölüm PuhuTv ve Kanal D izleme linkleri haberimizde. Yargı 66. bölüm full izle!

Yargı dizisi 66. Bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı'nın 66. son bölümünde Ceylin, tatil yaptıkları sırada kızları Mercan'ın kaybolmasının travmasını atlatamıyor. Bu olay yüzünden Ilgaz'ı suçlayan Ceylin, ondan beklemediği sert bir tepki alıyor. Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı 66. bölüm full izleme bağlantıları haberimizde yer alıyor. Yargı son bölüm PuhuTv izle!

YARGI 66. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA (KANAL D)

Kanal D'nin, yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi Yargı, 46. bölümü ile ekrana geldi. Yargı'nın 66. bölümüne Mercan'ın ortadan kaybolması damga vurdu. Peki Yargı'nın son bölümünde başka neler yaşandı? İşte Yargı 66. bölüm özeti...

YARGI SON BÖLÜM FULL İZLE (PUHU TV)

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonda nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Yargı'nın bu hafta ekrana gelen son bölümünde Ceylin, Mercan ile ilgili Ilgaz'dan gelen haber ile yıkılıyor!

YARGI 66. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yargı 66. bölümde; Herkes tek bir sorunun etrafında kümelenmiş, ne olursa olsun bir an önce cevabını bulmak istemektedir; "Mercan nerede?" Mercan'ın kayboluşu başta Ceylin ve Ilgaz olmak üzere herkesin hayatında derin yaralar açar. Ancak çocuklarının kaybıyla mücadele ederlerken bir yandan da yan yana kalmaya çalışmak ikisi için de çok zordur. Geçmişin gölgesinin ağırlığı altında ezilen çift, sisi bir nebze olsun aralamak derdiyle birbirleriyle yüzleşecektir.

Bir yandan da Mercan'ı bulmak için çalışmalar devam etmektedir. Şüpheli listesine hızla giriş yapan Can, Nadide, Efe, Nil, Dilek ve Macit'in, Mercan'ın kaybındaki rolleri gün geçtikçe belirsizlikten kurtulmaya başlar. Ceylin ve Ilgaz, artık umutsuzluklarına dayanarak ayakta kalmayı öğrenseler de beklemedikleri bir sürpriz hayatlarındaki bütün dengeleri alt üst edecek ve herkes yeni bir sorunun cevabının peşine düşecektir.

CEYLİN, ÇOCUKLARI MERCAN OLAYI YÜZÜNDEN ILGAZ'I SUÇLUYOR!

Ceylin, tatil yaptıkları sırada kızları Mercan'ın kaybolmasının travmasını atlatamıyor. Bu olay yüzünden Ilgaz'ı suçlayan Ceylin, ondan beklemediği sert bir tepki alıyor. Ilgaz ise, Ceylin ile aynı acıyı paylaşmasına rağmen suçlanmaktan dolayı büyük üzüntü yaşıyor. Bu arada ikiliye gelen paket ise, ikisini de büyük meraka sokuyor.

Ceylin ve Ilgaz, kaybolan Mercan'ın peşine düşerler. Denizde ve karada yapılan araştırmalardan sonuç çıkmayınca Ceylin, Mercan'ın kaçırıldığını düşünür. Ilgaz, ele geçirilen deliller ışığında, en kötü senaryoyu düşünmek zorunda kalır. Bu sırada Macit faktörü devreye girer ve Mercan'ın kaçırılma şüphesi hem Ceylin'i, hem de Ilgaz'ı harekete geçirir.