''Doyamayacağınız aşk dolu bir sezon geliyor'' Yalı Çapkını'nda tüm bildiklerinizi unutun!

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını 2. sezonu yarın başlıyor. Yayınlanan fragman ve ön izlemeleri ile ortalığı toza dumana katan dizinin oyuncuları ile çok özel bir röportaj yapıldı. En Güzel Bölüm programının yarınki yayınında ekrana gelecek bölümde oyuncuların önemli açıklamaları yer alacak. İşte o açıklamalardan bazıları...

Cuma akşamları fırtınalar estiren Yalı Çapkın bomba gibi geri dönüyor. Yeni sezon tanıtımları ile izleyiciyi heyecanlandıran Yalı Çapkını setinden röportajlar geldi. En Güzel Bölüm Program'ın oyuncularla gerçekleştirdiği röportajda çok önemli tüyolar geldi. Aşk dolu bir sezon geliyor...

Afra Saraçolu "Kendinden ödün vermeyen, istikrarlı ve tavzileri kabul etmeyen bir Seyran izleyeceksiniz" dedi. Saraçoğlu Draması daha yüksek, entrikası daha fazla ve doyamayacağınız aşk dolu bir sezon olacak ifadelerini kullandı.

Mert Ramazan Demir ise final sahnesinde Ferit'in vurulduğuna değinerek "Ferit bir kere vuruldu. Vurulduktan sonra kimsenin aynı kalması olağan değil." açıklamasında bulundu.

Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ ise "Bu sene herşeyin tepe taklak olduğu bir sene olacak. Bütün dengeler, bütün normaller değişecek. Bütün bildiklerinizi unutun ve yeni normale alışın" dedi.

Yalı Çapkını yeni sezon bu cuma mı başlıyor? Yalı Çapkını 3. fragman çıktı! Nefesler tutuldu!