Yalı Çapkını yalısı nerede, kimin? Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor?

Star Tv'nin başarılı dizisi Yalı Çapkını cuma akşamları ekrana geliyor. Reytinglerde zirveden düşmeyen dizinin hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu izleyicilerden tam not alıyor. Dizinin hikayesi kadar çekildiği yalı ile ilgili aramalar da hız kazanıyor. Peki, Yalı Çapkını yalısı nerede, kimin? Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor? İşte yanıtı...

Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları anlatan Yalı Çapkını yoğun bir ilgi ile takip ediliyor. Hikaye ve oyuncu kadrosu kadar dizinin çekildiği yalı da merakla araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını yalısı nerede, kimin? Yalı Çapkını hangi yalıda çekiliyor?

YALI ÇAPKINI YALISI NEREDE?

Yalı Çapkını dizisinin ilk bölüm çekimleri İstanbul ve Gaziantep'te gerçekleştirildi. İstanbul'da bir yalıda yaşayan aile memleketleri Gaziantep'ten tanıdık bir aileden kız alarak torunu ile evlendirdi. Ardından Seyran'ın ailesinin de İstanbul'a gelmesi ile birlikte Gaziantep çekimleri bitti. Çekimler İstanbul'daki yalıda gerçekleştiriliyor.

YALI ÇAPKINI HANGİ YALIDA ÇEKİLİYOR?

Yalı Çapkını dizisinde büyüklüğü, ihtişamlı dekoru ile dikkat çeken yalı Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'dır.

Yalı Çapkını kimin hikayesi, hangi kitaptan uyarlandı? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit gerçekte kim?

Bir dönem Sabancı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın ikamet ettiği Osmanlı mimarisi tarihteki adı Şevket Paşa yalısı, Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan gerekli izin alınmasından sonra aslına olabildiğince sadık kalarak restore edip, yeni bir düzenleme ile tekrardan dizayn edildi.

Beylerbeyindeki bu tarihi yalı bahçesindeki peyzaj düzenlemesi ile dikkat çekici. Yalının giriş katı, üç ayrı oturma grubunun yer aldığı bölümlerden ve yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odasından oluşuyor.

Yalı Çapkını Abidin kimdir? Yalı Çapkını Abidin Ferit'in nesi oluyor?

Salonun üst katında ise yatak ve giyinme odaları, banyolar, kahvaltı salonu bulunuyor. Öte yandan yalının üzerinde bir çatı katıda yer alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını için ise geçen yaz OGM Pictures aylık 600 bin TL'ye anlaşma yaptı.

Yalı Çapkını Abidin kimdir? Yalı Çapkını Abidin Ferit'in nesi oluyor?

Yalı Çapkını 9. bölüm izle kesintisiz! Yalı Çapkını son bölüm izle tek parça, FULL!

Yalı Çapkını kimin hikayesi, hangi kitaptan uyarlandı? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit gerçekte kim?