Yalı Çapkını'nın Tarık'ı Baran Bölükbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Tarık kimdir?

Burcu Alptekin'in yönettiği OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını'nda bu hafta Seyran ve Ferit boşanmanın eşiğine geldi. Halis ağaya iyice bilenen Kazım'ın da son sözü ''Boşanacaksınız'' oldu. Seyran'ın evliliği sona ererken, Suna'nın Saffet ile evlilik mevzusu ilerleyecek. Tam da bu noktada Saffet'in abisi rolünde Tarık Seyran ile Ferit'in hayatına girecek. Peki, Yalı Çapkını Tarık kimdir? Yalı Çapkını'nın Tarık'ı Baran Bölükbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Cuma akşamlarının başarılı dizisi Yalı Çapkını'na dün akşam Tarık karakteri katıldı. Suna'ya talip olan Saffet'in abisi rolünde dizide izleyeceğimiz Tarık, Seyran'ı köşeye sıkıştırıyor. İzleyiciler "Yalı Çapkını Tarık kimdir? Yalı Çapkını'nın Tarık'ı Baran Bölükbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?" sorularının yanıtını araştırıyor.

YALI ÇAPKINI TARIK KİMDİR?

Suna ile Saffet'in evliliği konusunda aileler tanışıp görüşecek. Saffet'in abisi de Kazım'lara gelecek. Seyran'da evine dönmediği için Tarık ile tanışmış olacak. Tarık, Ferit ile boşanma eşiğinde olan Seyran'ı göz hapsine alacak.

BARAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

1994 doğumlu olan Baran Bölükbaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde okuyor. Antalya Replik Sanat Okulları ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi'nden oyunculuk eğitimi alan Bölükbaşı, oyunculuk hayatına 2017 yılında Adı Efsane dizisi ile başladı.

Ardından Sevdanın Bahçesi, Servet ve Vuslat dizilerinde yer alan başarılı oyuncu Son Nefesime Kadar dizisinde Emre karakteri ile seyirci karşısına çıktı.

Boks, Gitar, Bağlama, Bateri, Vokal, müzik prodüktörlüğü gibi yetenekleri olan Baran Bölükbaşı iyi derecede İngilizce biliyor.

BARAN BÖLÜKBAŞI'NIN OYNADIĞI DİZİLER

Son Nefesime Kadar / Emre / 2022

Öğrenci Evi / Latif / 2021

Vuslat / Fırat Çağlar / 2019-2020

Servet / Korkmaz / 2018

Sevda'nın Bahçeşi / Tolga / 2017

Adı Efsane / Fikret Yurdakul / 2017