Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir? Yalı Çapkını Suna kiminle evlenecek?

Yalı Çapkını dizisi her cuma izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Star TV'de ekrana gelen dizi senaryosu ve oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Dizide Beril Pozam'ın canlandırdığı karakter Suna'nın hayatı da merak ediliyor. Peki, Yalı Çapkını Suna kiminle evlenecek? Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir?


Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Yaşı Çapkı'nın gerçek hikayesi sık sık merak ediliyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışmanının hikayesinden uyarlanan yapım gözdeler arasında olmaya devam ediyor. Peki, Yalı Çapkını Suna kiminle evlenecek? Yalı Çapkını gerçek hikayesi nedir?

YALI ÇAPKINI SUNA KİMİNLE EVLENECEK?

Yalı Çapkını Suna kiminle evlenecek? sorusu henüz yanıt bulmadı. Dizide bu hafta Suna Korhan'ların evine gidiyor. İfakat ise Kazım'a söz verdikleri gibi Suna'yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlıyor.

YALI ÇAPKINI GERÇEK HİKAYESİ NEDİR?

Yapı Çapkını dizisi bir kitaptan değil, Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışanının hikayesinden uyarlanıyor. Hikayenin gerçek sahipleri etik kuralları çerçevesinde paylaşılmıyor.