Yalı Çapkını'nın Sinan'ı Cem Söküt hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Sinan kim, kaç yaşında ve nereli?

Yalı Çapkını'nın Sinan'ı Cem Söküt, yeni sezonu başlayan dizinin izleyicisi tarafından merak edilen isimler arasında yer aldı. Yalı Çapkını yeni sezonda Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran karakterinin yeni partneri Sinan olacak. Dizide Sinan rolünü Cem Söküt canlandıracak. Peki Yalı Çapkını Sinan kim? Yalı Çapkını'nın Sinan'ı Cem Söküt hangi dizilerde oynadı? İşte oyuncu hakkında merak edilenler...

Yalı Çapkını dizisi 2 yıllık zaman atlamasıyla ve yenilenen hikâyesiyle yeni sezonda seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu'nun (Seyran) yeni sevgilisi Sinan'ı Cem Söküt canlandıracak. Yalı Çapkını oyuncu kadrosuna katılan Cem Söküt, daha önce Çukur dizisinde rol almıştı. Peki Yalı Çapkını Sinan kim? Yalı Çapkını'nın Sinan'ı Cem Söküt hangi dizilerde oynadı? İşte Cem Söküt dizileri ve hayatı

YALI ÇAPKINI SİNAN KİM?

Star TV'de ekrana gelen Yalı Çapkını yeni sezon oyuncularından Cem Söküt, dizideki yeni karakteriyle izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı! Son 3 gün... Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı

2 sene sonrasını gösterecek şekilde başlayacak dizinin yeni bölümünde farklı karakterler de ortaya çıkacak. Yalı Çapkını Sinan karakterini ise Cem Söküt canlandıracak.

Dizinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu'nun (Seyran) yeni sevgilisi Sinan'ı Cem Söküt canlandıracak.

Cem Söküt; Dizi-film oyuncusudur. Yalı Çapkını'nın Sinan'ı Cem Söküt, Tayland boksu olarak bilinen Muay Thai sporcusudur.

Cem Söküt, 2019 yılından itibaren Çukur, Duran, Hakim, Mahkum gibi çeşitli film ve dizilerde yer aldı.

CEM SÖKÜT HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını, yeni sezonuyla 13 Eylül Cuma günü yayında olacak. 74. bölümle devam edecek olan Yalı Çapkını'na yeni bir soluk getirecek olan yakışıklı oyuncu Cem Söküt, daha önce Çukur, Duran ve Kopuk dizilerinde rol almıştı.

Cem Söküt, son olarak Hande Türkel' in yönettiği, Cem Özüduru ve Ozan Ağaç'ın senaryosunu yazdığı "Barda" filminde de kamera karşısına geçti.