Yalı Çapkını sezon finali izle FULL HD, tek parça! Orhan ölmedi mi? Yalı Çapkını 73. bölüm izle!

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını bu akşam sezon finali ile ekrana geliyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı dizide izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin ekrana gelen son bölümünde Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, onun hal ve tavırlarındaki bu değişim Seyran'ın hiç hoşuna gitmez ve çareyi Halis Ağa'ya haber vermekte bulur. Halis Ağa'nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir...

Yalı Çapkını sezon finali bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit'e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyuyordu. Ancak bu akşam ekrana gelen bölümde Orhan'ın ölmediğinin ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Halis Ağa tüm aileyi bir masa etrafına toplayıp kapının ardındaki sürprizini gösterirken herkes şoke oluyor. Peki, Orhan ölmedi mi? Yalı Çapkını 73. bölüm izleme bilgileri...

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ İZLE!

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ ÖZETİ

Pelin'in hastalık konusunu bildiğini söylemesi Seyran'ı şaşkınlığa uğratırken, bu gelişme ikili arasındaki bir yardımlaşmaya ön ayak olur.

Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, girdiği bu zorlu yolda en büyük destekçisi Kont Ziya'dan tavsiyeler alır.

Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, onun hal ve tavırlarındaki bu değişim Seyran'ın hiç hoşuna gitmez ve çareyi Halis Ağa'ya haber vermekte bulur.

Ancak bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa'yı karşı karşıya getirir. Artık bu kötü gidişata dur deme vaktinin geldiğini anlayan Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin üzenleri cezalandırmak için kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir planı devreye sokar.

Halis Ağa'nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir.