Yalı Çapkını yeni sezon tarihi belli oldu! Yalı Çapkını ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını'nın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını'nın yeni sezon tarihi belli oldu. Star Tv'nin sevilen dizisinin sezon finalinde Halis Ağa'nın sona sakladığı sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölümle burun buruna gelmişti. Peki Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? İşte detaylar

Yalı Çapkını, yeni sezonda da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam edecek. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin sezon finalinde Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, Seyran ölümle burun buruna gelmişti. Peki Yalı Çapkını ne zaman başlayacak? İşte Yalı Çapkını yeni sezon tarihi

YALI ÇAPKINI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını 3. sezonu ile hikayesine kaldığı yerden devam edecek.

Yalı Çapkını'nın yeni sezonunun 13 Eylül Cuma günü yayınlanması planlanıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yeni sezonunda zaman atlaması yaşanacak.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Pelin'in hastalık konusunu bildiğini söylemesi Seyran'ı şaşkınlığa uğratırken, bu gelişme ikili arasındaki bir yardımlaşmaya ön ayak olur.

Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, girdiği bu zorlu yolda en büyük destekçisi Kont Ziya'dan tavsiyeler alır.

Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, onun hal ve tavırlarındaki bu değişim Seyran'ın hiç hoşuna gitmez ve çareyi Halis Ağa'ya haber vermekte bulur.

Ancak bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa'yı karşı karşıya getirir. Artık bu kötü gidişata dur deme vaktinin geldiğini anlayan Halis Ağa, Korhan Ailesi'nin üzenleri cezalandırmak için kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir planı devreye sokar.

Halis Ağa'nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir.

Yalı Çapkını, yeni sezonda Star'da...